Turinox 10

Merke: MALAY TIGER

Varenummer: 231

Tilgjengelighet: På lager

Pris: 109,00€
Eks. Moms: 109,00€

Kjøpe Turinox Norge På Nett

Turinox er et steroid som, for det meste, har en anabol effekt. Det er vanligvis brukes til å aktivere eggløsning. Det er blandet med en noe lav androgene komponent. Det har også en sterk effekt n hypothalamohypophysial testikkelceller aksen, og stimulerer hypofysen til å produsere mer gonadotropin. Som et resultat, raskere og høyere utslipp av follikkelstimulerende hormon og luteiniserende hormon finner sted. Følgelig, en høyere endogent testosteron nivå er oppnådd. Dette stoffet ble utviklet på 1960-tallet. Det er effektivt i behandling av sykdommer og HIV-symptomer, som denne medisinen ikke aromatize. Denne behandlingen er svært nyttig når kroppen ikke produserer sin egen testosteron på grunn av tar anabole/androgene steroider. Turinox Norge har muligheten til å regularize testosteron nivå og bidrar i utviklingen av sædcelle med et par ukes tid.

Turinox til Salgs Norge

Turinox er kjent for sin kvalitet og for ikke å produsere altfor dramatiske resultater i løpet av kort tid. Den har en meget lav risiko for vannretensjon og er veldig lett å ta det muntlig format som godt. I motsetning til injiserbare steroider Norge dette er en enkel måte som du kan finne din vei over et platå fordi doser kan gis regelmessig gjennom dagen. Hvis du leter etter en vanskelig, rent og naturlig utseende dette er mest definitivt noe som du må vurdere.

Turinox Dosering Syklus

På grunn av dens evne til å forbedre kroppen styrke, 4-Chlorodehydromethyltestosterone er populær blant både mannlige og kvinnelige kroppsbyggere. Steroid kommer i form av tabletter og bruksmåte av stoffet er muntlig. Dosen er forskjellige og avhenger av kjønn, helsetilstand og personlige mål. Vanligvis, menn bør ta hvor som helst mellom 20 og 60 mg per dag, for eksempel: hvis en idrettsutøver er veier 200 kilo, det er anbefalt å ta 20 mg per dag. Kvinner bør ta alt fra 5 til 10 mg per dag. Det er rapportert lave forekomsten av negative effekter forbundet med 4-Chlorodehydromethyltestosterone (Turinox) bruk, så som gjør det mulig for steroider for å bli tatt for lengre sykluser. For merkbare resultater det er anbefalt å ta stoffet ikke mindre enn 6 uker, men ikke lenger enn 8 uker. Hvis tatt lengre tid enn anbefalt, har stoffet kan ha negativ innvirkning på leveren. Stoffet viser gode resultater når stablet med andre steroider, så for en bedre muskel styrking av muskler, mange kroppsbyggere kombinere 4-Chlorodehydromethyltestosterone med Stanozolol og Trenbolone Hexahydrobenzylcarbonate.
Pakke
Pakke 10 mg/tab. (100-fanen.)
Stoff
Stoff chlorodehydromethyl testosteron

Skriv en vurdering

Note: HTML er ikke oversatt!

Rangering: Dårlig Bra

Skriv inn koden i boksen under:

Best Seller
Latest