Clebol

Merke: XBS labs

Varenummer: 250

Tilgjengelighet: På lager

Pris: 99,00€
Eks. Moms: 99,00€

Kjøpe Clebol (Albuterol + Yohimbin) Norge På Nett

Yohimbin er en naturlig forekommende plante alkaloid som er brukt som en fettforbrenner, en generell stimulans, og et middel for erektil dysfunksjon. Det kommer fra barken av Pausinystalia Yohimbin treet, som er innfødt til Sentral-Afrika. Generelt, 'Yohimbin' refererer til en ikke-standardisert utarbeidelse av bark, mens 'Yohimbin" er brukt for å beskrive den aktive ingrediensen. Yohimbin er kjent som en alfa-2 antagonist, som betyr at den blokkerer alfa-2-reseptorer. Alfa-2-reseptorer hemme frigjøring av katekolaminer hormoner som adrenalin og noradrenalin, så å blokkere disse reseptorene betyr høyere nivåer av disse stimulerende hormoner. Ikke bare vil dette gi en følelse av energi, men blokkering av alfa-2-adrenerge reseptorer har vist seg å forbedre varmeproduksjon og nedbrytningen av fett (1). I motsetning til mange andre kosttilskudd, Yohimbin har blitt testet på mennesker, og vist seg å ha en reproduserbar og signifikant effekt på reduksjon av kroppsfett (2,3,4). Forskning som viser at Norge Yohimbin er ideelt egnet til pre-trening bruker, og opererer sammen med koffein, har gjort det til et ideelt ingrediens i pre-workout og fett brenner formuleringer (5). Yohimbin er også godt etablert som en behandling for erektil dysfunksjon. Blokkere alfa-2-adrenerge reseptorer fremmer frigjøring av nitrogenoksid, en vasodilator, som slapper av penile vev. I tillegg, Yohimbin kan øke blodtrykket, tilrettelegging for denne effekten, som også har vært nevnt i et stort antall av menneskelige prøvelser (6)

Clebol (Albuterol + Yohimbin) til Salgs Norge

Yohimbin piller er brukt for seksuell dysfunksjon og som et vekttap supplement. Den aktive ingrediensen i Yohimbin produkter er et alkaloid som er kjent som Yohimbin. I Usa, Yohimbin HCL – en standardisert versjon av denne ingrediensen som er solgt som et reseptbelagt legemiddel for behandling av ED og lav libido. Imidlertid, urte ekstrakt Yohimbin er tilgjengelig for å kjøpe uten resept som et kosttilskudd supplement Yohimbin bark ekstrakt kommer fra Yohimbin eviggrønne treet, som vokser i deler av Afrika. Det er et innslag av Afrikanske naturlig medisin som brukes for menn seksuell helse, energi og mer. Før du kjøper Yohimbin Norge ekstrakt kosttilskudd, er det viktig å forstå hvordan du bruker dette produktet trygt og hva som risikoen for bivirkninger er. Yohimbin piller er ikke hensiktsmessig for alle å kjøpe.

Clebol (Albuterol + Yohimbin) Effekt Steroider

Yohimbin bark stimulerer kjemiske reaksjoner i kroppen som kan hjelpe i psykogen tilfeller av impotens, på grunn av trøtthet, spenninger og stress. Kliniske studier har vist at urten for å være effektive i å gjenopprette styrken i diabetes og hjerte-pasienter som lider av impotens. Som en alfa-adrenoreceptor blocker, Yohimbin reduserer effekten av hormonene som forårsaker innsnevring av blodårene, noe som vanligvis øker som vi alder. Det øker kroppens produksjon av noradrenalin som er viktig i dannelsen av erections. Yohimbin kan også øke adrenalinet tilførsel til nerveender, noe som kan komme raskere mannlige sensuell stimulering. Det har vært brukt i kombinasjon med ginseng og så palmetto som et middel for menn med lav sex stasjonen.

Clebol (Albuterol + Yohimbin) Bivirkninger

Dessverre, Yohimbin kommer med en uakseptabelt høy risiko for bivirkninger. Det er bare en svært liten forskjell mellom en dose vurdert terapeutisk, og man regnet som giftig. Mange av bivirkningene som er produsert av Yohimbin kan være alvorlige eller livstruende. Noen av de mest vanlige bivirkninger omfatter psykologiske endringer. Angst er ofte rapportert, som er hallusinasjoner, humørsvingninger og panikkanfall. Yohimbin har vanedannende potensial, og personer med underliggende psykiske lidelser er utsatt for forverring, inkludert psykose og utvikling av schizofreni (7). Yohimbin har interaksjoner med mange klasser av stoffet. En av de mest farlig er det mao-hemmere. Effekten av de to stoffene på det sympatiske nervesystemet er additiv, og kan forårsake en hypertensiv krise. Hypertensiv krise er en medisinsk nødsituasjon – den raske og ekstrem økning i blodtrykk kan føre til hjerteinfarkt og hjerneslag (8). Selv i fravær av denne additiv effekt, Yohimbin kan øke blodtrykket, og regnes som farlig i mennesker med hjerte-og karsykdommer. Yohimbin kan forverre lever-og nyresykdom, og det kan gjøre prostata symptomer verre. Personer med kroniske tilstander, spesielt diabetes og hjerte-og karsykdommer, er spesielt oppmerksom på å unngå Yohimbin.
Pakke
Pakke 9,4 mg/ml (10 ml)
Stoff
Stoff albuterol, yohimbin

Skriv en vurdering

Note: HTML er ikke oversatt!

Rangering: Dårlig Bra

Skriv inn koden i boksen under:

Best Seller
Latest