Slibol

Merke: XBS labs

Varenummer: 258

Tilgjengelighet: På lager

Pris: 149,00€
Eks. Moms: 149,00€

Kjøpe Slibol (Sibutramin) Norge På Nett

Slibol tabletter er en godt kjent merkevare av generiske Sibutramin, som brukes for behandling av fedme eller over-vekt i overvektige individer. Generisk Sibutramin arbeider effektivt i vekttap ved å endre nevrotransmittere i hjernen. Sibutramin hindrer reopptak av nevrotransmittere som Dopamin, Serotonin og noradrenalin. Blokkering av nevrotransmittere i hjernen kan lett redusere sult og utskjæring for mat. Anbefalt startdose av Slibol er 10 mg, men du kan enkelt øker dosen av Slibol opp til 10 mg etter noen uker for å oppnå de ønskede resultatene av Slibol Norge. Sibutramin tabletter bør tas en gang om dagen, spesielt i morgen tid på daglig basis. Slibol tabletten bør administreres gjennom munnen med et glass vann vann.

Slibol (Sibutramin) til Salgs Norge

Slibol hjelper virkelig overvektig kaste pounds og holde dem av. Det er særlig foreskrevet for de personer som til tross for overvekt har andre velvære problemer, for eksempel, hypertensjon, diabetes, eller forhøyet kolesterol. Det er brukt som en del av sammen med en lav-kalori diett. Slibol lever opp til forventningene ved å øke nivåene av visse sammensatte ambassadører i nervoussystem, inkludert serotonin, dopamin og noradrenalin. Slibol er en solid løsning hankering suppressant som hjelper deg kaste pounds rask. Ulike kliniske studier, inkludert Slibol Norge har vist den samme positive resultater. På den off sjanse for at du konsolidere Slibol med de avstår da fra mat overveielser vil du miste disse leverte mer vekt enn hvis du prøver å spise diett uten Slibol.

Slibol (Sibutramin) Bivirkninger

Slibol (Sibutramin) kan forårsake alvorlige bivirkninger, inkludert en stor økning i blodtrykk eller hjertefrekvens (puls). Ikke ta Slibol (Sibutramin) hvis blodtrykket ikke er godt kontrollert. Ring legen din med en gang hvis du merker av blodtrykket, og det er høyere enn normalt for deg, eller hvis du har symptomer på høyt blodtrykk, for eksempel hodepine, svimmelhet eller synsforstyrrelser.
Pakke
Pakke 10 mg/tab. (100-fanen.)
Stoff
Stoff sibutramin

Skriv en vurdering

Note: HTML er ikke oversatt!

Rangering: Dårlig Bra

Skriv inn koden i boksen under:

Best Seller
Latest