Soma-Max

Merke: Maxtreme

Varenummer: 545b

Tilgjengelighet: Out Of Stock

Pris: 233,75€
Eks. Moms: 233,75€

Kjøpe HGH Genesis Norge På Nett

_x000D_ _x000D_

Veksthormon (HGH) er et hormon som blir lansert i hypofysen (hypofysen). HGH er ansvarlige for celle vekst og celle reproduksjon i den menneskelige kroppen. HGH øker protein syntesen. Med dette nye protein strukturene er dannet i kroppen. Dette fører blant annet til en økning i muskelmasse – musklene består hovedsakelig av proteiner! Aminosyrer i kroppen komme sammen til proteiner (proteinsyntese) – frekvensen av protein syntese, er imidlertid et begrenset faktor i styrketrening / kroppsbygging. Vekst hormoner øke nettopp denne frekvensen av protein syntese og gi deg samme mengde trening betydelig bedre resultater. Massive masse gevinster og økning av muskler er ønskede effekter av bruk av HGH (human growth hormone)! På beststeroids.når du kan, uten resept, enkelt og trygt, kjøpe veksthormoner Norge.

_x000D_ _x000D_

HGH Genesis til Salgs Norge

_x000D_ _x000D_

For å kjøpe juridiske HGH, er det første trinnet krever å finne riktig lege – en HRT-spesialist. Klinikker, for eksempel Nasjonale HRTВ®, tilbyr voksne muligheten til å motta testing og undersøkelse på praktiske steder i nærheten av sine hjem og har alle resultatene sendes direkte til våre leger for gjennomgang. Nettsteder som tilbyr "billige" priser og ikke trenger resept for å få menneskelig vekst hormon for salg er ikke å følge de bestemmelser som er på plass for utdelingen av denne medisinen. En grundig gjennomgang av disse nettstedene gir ofte adresser i andre land. I noen tilfeller, ingen adresser kan bli funnet på noen av sidene. Dette bør være en advarsel flagg som noe ikke er riktig. Å få legit HGH for salg i Norge er ikke vanskelig for folk med en sann behov for dette bioidentical medication. Blodet testen tar bare et par minutter å fullføre, og legge til rette for en fysisk undersøkelse på en lokal klinikk eller med en egen primary care-leverandør kan også gjøres i en kort periode av tid. Dette er hvordan en resept for menneskelig vekst hormone terapi kan være gitt for å få HGH for salg i Norge på en sikker og lovlig måte. Ikke godta noen form for HRT uten å fullføre blodet analyse, undersøkelse, og fullføre en helse historie spørreskjemaet.

_x000D_ _x000D_

HGH Genesis Dosering Syklus

_x000D_ _x000D_

For bekvemmeligheten av dosering anbefales å bruke insulin, sprøyter divisjon 10IU (denne skalaen divisjoner opprettet for bekvemmeligheten av nøyaktig bestemmelse av riktig dosering). For formålet med forebygging av HGH mangel beste løse en flaske Somatotropin (10IU) med 2 ml sterilt vann til injeksjon. Dermed i en insulin sprøyte vil inneholde 5ME, og 20 enheter av insulin sprøyte vil inneholde 1IU henholdsvis. Når du mottar Somatotropin for anabole hensikt mulig å bruke en mindre mengde løsemiddel. Standard syklus av Somatotropin for HGH mangel er en til tre måneder etter mottak Somatotropin. For å oppnå anabole effekter Pharmatropincourse ta opp til 6 måneder 4-10ME. I utarbeidelsen av helse-sikkerhet kurs du trenger å rådføre seg med eksperter.

_x000D_

Pakke
Pakke 10 vials x 10 IU
Stoff
Stoff growth hormone

Skriv en vurdering

Note: HTML er ikke oversatt!

Rangering: Dårlig Bra

Skriv inn koden i boksen under:

Best Seller
Latest