Vilkår Og Betingelser

Vilkår for bruk
Jeg er ikke en rettshåndhevelse offiser eller er jeg tilknyttet en rettshåndhevelse offiser eller byrå. Jeg er ikke tilgang til dette nettstedet for å få informasjon til bruk mot nettstedet operatører det er tilknyttede selskaper eller noen annen person eller enhet i enhver tenkelig måte. Jeg vil holde operatører av dette nettstedet, eller noen som er forbundet med dette nettstedet er ufarlig for all informasjon jeg finner her. Jeg vet og forstår lovene i landet mitt og staten med hensyn til å kjøpe reseptbelagte medisiner, og hvis jeg er pålagt ved lov å ha en gyldig resept, det gjør jeg. For å bestille produkter eller tjenester fra oss, må du være minst 18 år gammel.

Varene levering
Varene er levert av Registrert Vanlige Luftpost og må være pålogget ved ankomst. I det usannsynlige tilfelle at varen ikke er mottatt i god tid, kan du kontakte oss ved å skrive en billett du oppgir ditt ordrenummer. Hvis du ikke er i stand til å oppgi ordrenummer, vennligst oppgi navn, leveringsadresse og omtrentlig dato for bestillingen. Vi vil forsøke å spore ordren.

Leveringstid
Gjennomsnittlig levering til Usa er 5-12 dager, til Europa er 3-10 dager. I noen sjeldne forekomster pakker kan bli forsinket i prosessen for frakt, vennligst gi oss beskjed slik at vi kan forsøke å spore pakker. Hvis du ikke mottar pakker innen 30 dager og du ikke får et anfall brevet la oss vite. Vi vil gi deg ytterligere instruksjoner.

Shipping info
Alle bestillinger sendes i løpet av 1-5 dager etter ditt kredittkort har blitt godkjent, unntatt helger og helligdager. I tilfelle at din ordre er delt opp i to eller flere pakker, pakker er sendt til en pris av en dag. Siden disse pakkene sendes på forskjellige dager, det er en sjanse for at deres ankomst kan være noen dager fra hverandre. For å unngå svindel og for å beskytte våre verdifulle kunder vi sender via Vanlig Luftpost bare.

For Avbestilling
I tilfelle du trenger å kansellere en bestilling, er du i stand til å gjøre det innen 12 timer etter at betalingen fullført. Du må sende en e-post til [email protected] krever din bestilling, avbestilling og inneholder for # navn, leveringsadresse. Ellers vil din bestilling vil bli oppfylt & belastes henholdsvis.

Betaling på Helsekosttilskudd.com
For å betale du kan bruke over hele verden aksepterte kredittkort. Som et selskap, har vi ikke tilgang til data av kredittkortet ditt. Når bestillingen er fullført og du er klar til å betale for det, vil du automatisk bli overført til SSL sikker (128 bit) - server. Betaling med kredittkort, vil bli behandlet og godkjent umiddelbart på en sikker server.

Non-disclosure
All personlig informasjon i Helsekosttilskudd.com nettstedet vil bli behandlet i henhold til Europeisk lovgivning. Data av kunder Helsekosttilskudd.com nettsted, kan ikke bli offentliggjort selv på en offisiell forespørsel skrevet av myndighetene i andre land.

Krav Og Refusjon
Hvis du ikke har mottatt din ordre innen 30 dager og du ikke får et anfall brevet la oss vite. Vi vil gi deg ytterligere instruksjoner. I det usannsynlige tilfellet at en defekt eller feil bestilling er mottatt av Kunden, vil Selskapet erstatte det umiddelbart etter vår senere mottak av varer. Hvis dette er umulig, vi vil gjøre en full refusjon av kjøpesummen. Skulle varen være beslaglagt av Toll-og Avgiftsdirektoratet, er vi ikke i stand til å sende ut på ny uten din ordre før du skanne inn brev og papirer inne i det, og sende dem til oss på [email protected]

Internasjonal Tjeneste Lover
Det er ditt ansvar å avgjøre om Internett-kjøp av legemidler i ditt område er forbudt i henhold til lokale lover.