Levering Informasjon

Hvordan sender dere?
Vi leverer våre produkter over hele verden og alle pakkene er sendt veldig diskret.
- Vår organisasjon eller noe annet som skulle tilsi farmasøytisk innholdet i pakken er aldri brukt i våre forsendelser.
- Emballasje typer endres hele tiden for å oppnå maks levering suksess!
- Størrelsen av våre pakker er aldri større enn hva som ville føre til unødvendige mistanke. Hvis bestillingen er for store til å passe inn i én pakke, vil det automatisk bli delt inn i to eller flere pakker (alle for en Forsendelse Ekspedisjonsgebyr).
- Vi har også gjenbruk opprinnelige pappesker for pakking av ulike produkter som passer inn i ( fordi vi er økologisk orientert selskap, og fordi denne måten, det er mer mulighet til å levere vellykket)
- Forsendelser som er sendt fra ulike shipping og ulike Europeiske land.

Hvordan er bulk/stor mengder ordrer levert?
Hvis bestillingen er for store til å passe en pakke, og vi garantere bestillingen vil bli delt inn i den nødvendige mengden av pakker for å redusere risikoen. Uansett hvor stor ordren er, vi forsikre deg den samme skjønn og repackaging som brukes for liten størrelse bestillinger.

Sender dere til P. O. Bokser og APO?
Vi gjør skipet til en POSTBOKS. Vi gjør ikke leveres direkte til APO-adresse, kan du bruke ditt hjem/betalingsinfo og din familie/venner kan omdirigere deg produkter fra USA. Vennligst la shipping info i kommentar linje på hver bestilling. På denne måten vil du ha 99% levering suksess.

Hva koster det for frakt?
Frakt kostnader varierer på ordre størrelse, vanligvis er det rundt 20-30 Euro.

Hvordan kan jeg endre min bestilling etter at den er sendt?
Så lenge bestillingen er ubetalte du kan redigere den ved å logge inn på din konto og velge ordre-ID etter å klikke på endre REKKEFØLGE. Hvis du allerede har betalt for det, men det ble ikke sendt ennå, og du vil legge til/fjerne et element, kan du opprette en billett og be kundestøtte for å gjøre nødvendige endringer. Vær alltid i meldingen oppgi ordre-ID, da dette gjør tilbakemeldinger raskere.

Hvor kan jeg sende min betaling?
Informasjon om hvor du skal sende din betaling er gitt etter at du legger inn en bestilling, og sendes direkte til din e-post adresse. Vennligst følg betaling instruksjonene nøye for å unngå unødvendige forsinkelser. I tilfelle du ikke har mottatt det når du plasserer og bestilling, vennligst kontakt oss og vi vil sende data via e-post!

Hvor lang tid tar det for deg å motta betaling for overføring?
Utbetalinger av penger overføring metoder blir normalt behandlet innen 2-3 virkedager etter at vi mottar transaksjonen data fra deg. Hvis betalingen blir avvist av overføring selskapet ( data ikke er riktig) enn vi sende deg e-post og hele prosessen starter på nytt så du må være forsiktig for å unngå forsinkelser! Hvis transaksjonen er vellykket vi sender innen 24 timer etter at bekreftelse er mottatt!

Hvor lenge er hele prosessen fra bestilling og frakt?
Ordrebekreftelse med informasjon om hvordan å gjøre betaling er sendt til e-posten din automatisk og umiddelbart etter at du sender inn din bestilling. Når betalingen er mottatt, vil vi behandle og sende bestillingen din innen 1 virkedager. Shipping tid er vanligvis mellom 7 og 15 virkedager og for svært avsidesliggende land i opptil 25 virkedager! VÆR OPPMERKSOM på at virkedager er bare mandag til fredag så før du bestiller du bør ha det klart i tankene! Leveringstid omfatter tid som er nødvendig for internasjonale vanlig luftpost, som også skal passere tollen, så vi forventer at du skal godta dette som NORMAL LEVERINGSTID og respektere det! Vennligst sjekk din ordrehistorikk på nettet først og teller dager før du skriver til oss om levering! Hvis det er over 15 virkedager, kan du kontakte oss og sammen vil vi finne årsaken til og løsningen!

Hvor vellykket er leveringstid?
Vi sørger for at alle pakker blir sendt med maksimal diskresjon. Produktene er fjernet fra sine originale esker og pakkes med ekstrem forsiktighet og forholdsregler, spesielt for å minimere forsendelse volum. Vår organisasjon er ikke angitt på noen pakke og forsendelser sendes fra ulike shipping i Europa, etablert i ulike land, for å sikre maksimal diskresjon og høyest sannsynlighet for vellykket levering.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får orden?
Ordre kan ikke leveres i 2 tilfeller:
1. Det kan bli beslaglagt
2. Det kan være borte i posten
For første tilfellet må du sende skannede anfall brev til e-post [email protected].
Hvis 30 dager tidligere, og du ikke får verken brev eller bestilling vennligst oppdater oss i billetter med ordre/pakke, og vi vil sende ut på ny uten om dette er sant.
Kan jeg kjøpe dine produkter via en annen måte bortsett fra nettsiden?
Siden vi er spesialisert på internett, e-post bestilling, våre tjenester er kun tilgjengelig gjennom vår nettside.

Er dette selskapet legit og til er jeg trygt å gjøre forretninger med?
Vi forstår din bekymring til at saken siden det er mange som ikke legit kilder på nettet og for forbruker er veldig vanskelig å plukke ut de riktige partner! Vi er helt legit, hell i mer enn 4 år, har online kundestøtte på vanlig daglig (mandag-fredag) og alle produkter er av høy kvalitet generiske produkter fra kjente apotek. Vi er profesjonelle post-order apotek, sender ut 100%, og holde god kunde. Det er i vår interesse å ha deg fornøyd med våre tjenester, slik at du stadig vender tilbake for hele tiden på dine behov! Du kan bestille med total fred i ditt sinn! Vi har gode samarbeidspartnere, og du vil elske oss til slutt, som mange andre gjør, å kalle oss best, venner eller roid himmelen, noe som gjør oss lykkelige, fordi vi er her bare for deg, og på grunn av deg!

Hvordan kan jeg kontakte dere?
Siden våre tjenester er optimalisert for å bli gjennomført på nettet og over hele verden, Du er mer enn velkommen til å kontakte våre avdelinger gjennom vår nettside. Vår kundeservice fungerer på vanlig daglig basis, og vi vil svare på din e-post i 1 til 12 timer!

Er en signatur kreves for frakt?
Vi leverer registrert e-post service, så for du skal signere for pakken, men dette er ikke en grunn til å bli bekymret, den eneste forskjellen er at den registrerte pakken er sporet, resten av prosedyrer er nøyaktig de samme som for vanlig post.