Hemmeligheter på vekten av mat

Write By: admin Published In: Bodybuilding ernæring Created Date: 2017-03-14 Hits: 778 Comment: 0

Hva kan være mer krevende treningsøkter selv? Kanskje du allerede har gjettet, riktig - er mat. Tro meg sitte ned med en tung vektstang er lettere enn å spise på bodybuilding lover, Sund kost i Norge. Det faktum at strømtilførselen til jord, er fundamentalt forskjellig fra en vanlig diett. Se, bedømme etter mengden spist, de fleste ansett som den viktigste måltid - lunsj. For oss, utøverne - det absolutt Breakfast. Nylig, etter å ha lest mote ukeblader, flere og flere mennesker begynner å vurdere kjøttet skadelig, vi, igjen, vi spiser det veldig mye. Mange folk ikke spise etter seks, men vi, for massen av settet, og natten kan få en matbit.

Generelt har vi fokus på å finne forskjellene og oppsummere som sier at strømmen av innbyggere og idrettsutøvere har nesten ingenting å gjøre. Plus, de vanlige idrettsutøvere, helt eller maksimalt begrense seg fra alkohol, søtsaker og diverse andre vrednoty, Sund kost i Norge.

Det ville virke, vi lever bare en gang, hvorfor begrense seg i denne typen glede, å følge reglene for forsyning? Men hvordan vet du utfallet er alltid bringer tid. Se etter den vanlige mann og kroppsbygger år 40. Bare tenk 40 år er denne alderen? Hele livet er ennå ikke kommet! Men det er bare Everyman ser allerede 60, det gjør vondt kortpustethet og andre sykdommer ... Påbygg samme ser ut og føles bra. Vel, hva makt ble vist seg å være riktig, Sund kost i Norge?

 Spise hver 3 timer


La oss starte med selve essensen av problemet -Traditional diett tre ganger om dagen er i strid med menneskets natur. Vi pålagt det våre foreldre, deres foreldre, etc. Men de fysiologiske behovene til andre organ, de er et slikt regime bare vondt. Et godt eksempel på dette ville være praktisk talt alle eldre generasjon av mennesker - problemet med overvekt i ansiktet ditt der, Find et træningscenter i Norge.

Det faktum at tre måltider, mellom måltidene tar fire til seks timer, og et veldig stort gap, noe som fører til et kraftig fall i blodsukkeret og fremmer utviklingen av katabole hormoner. Den sistnevnte i sin tur medfører ødeleggelse av muskelvevet.

Pluss, hvis du spiser sjelden, deretter tvunget til å spise hvert måltid dreven del, som ikke er bra. Overskytende karbohydrater i kosten bidrar til økt "produksjon" av insulin som konverterer blodsukkeret til fett. Det er grunnen til at vanlig vektøkning med alderen en person.

Som du vet, på grunn av det faktum at du spiser tre ganger om dagen, blodsukkernivået kan ikke være permanent. Han holdt galopperer. Som et resultat av dette fører til forstyrrelser i hormonelle stoffskifte, som er ledsaget av lave muskel tone og humørsvingninger, Find et træningscenter i Norge.

Husk at hvis du har tatt veien til bodybuilding og en sunn livsstil så må du spise små mengder, men ofte. Spis hver 3. time. Denne tilnærmingen til ernæring ikke overbelaste magen, ikke medfører en overdoser av insulin, og vil ikke føre deg til fedme. I tillegg er denne maten bidra til vektsett som en positiv innflytelse på prosessen med muskelrestitusjon og akselererer den, Find et træningscenter i Norge.

 Last ned protein


Kraft til vekt er basert på en meget stor mengde protein inntas daglig. Praksis viser at en stabil vekst av muskelmasse kan oppnås ved anvendelse 2 gram protein pr kilo kroppsvekt. Dersom denne regelen blir neglisjert, kan muskelvekst betydelig tregere eller ikke i det hele tatt å motta, Hvordan folk spille sport i Norge?

Men mer protein - betyr ikke bedre, hvor mange kanskje tror nå. Self-protein ikke gjør musklene vokse. Det er den eneste byggesteinene i nye muskelfibre, og kroppen kan absorbere den og sende den til å spore et begrenset antall. Så, forresten, på et tidspunkt, er kroppen i stand til å absorbere ca 35 gram protein fra mat. Noe mer - bare kastes. Dette faktum er en mer "ja" på spørsmålet om brøk makt, Hvordan folk spille sport i Norge?

Sørg for å inkludere i kosten mat med høyt proteinsammensetningen. Det kan være egg, fisk, kjøtt, ost, etc. Sørg for at du passer inn i ditt daglige protein rente, basert på beregning av 2 gram per kilo kroppsvekt. Du kan også ty til hjelp av sports ernæring, men ikke gi på protein pulver av høye forhåpninger. Ja, de utvilsomt er effektive og bidra til å øke hastigheten på muskelvekst, men det er bare additiv til basis diett, snarere enn en erstatning for den. Så prøv å proteinpulver ikke overstiger 50% av ditt daglige behov, og de resterende 50% var i de naturlige proteinkilder.

 Drikk mer vann


De fleste av oss, dessverre, ikke drikker vann så mye som kroppen trenger. I dagens verden, folk er sannsynlig å drikke et glass musserende drikke enn et glass rent vann, og det er veldig trist, mine venner. Tross alt, i stedet for bare å gi kroppen din det ønskede produkt, gjør vi det til å filtrere vannet som finnes i drikkevarer av alle slags kjemikalier. Og dette, forresten, har brukt mye energi, som er så nødvendig for et sett av muskelmasse, Som bodybuilding i Norge?

Vet, venner, at vår kropp og muskler i særlig behov rent vann, uten tilsetningsstoffer. Sci fant at hvor mye vann i våre muskelceller, og deres styrke avhenger potensial!

I trening kan du ikke legge merke til flyten av væske, som styrketrening ikke er ledsaget av en så sterk svette som aerobic. Men dette betyr ikke at vannet kroppen bruker litt. Tvert imot - vannforbruket rett og slett gal og tilgjengeligheten av sine reserver i kroppen, avhenger for intensiv trening og riktig bruk av indre organer, Bodybuilding i Norge

Som en oppsummering av alle de ovennevnte, kan det bemerkes at i dag bør du drikke minst 2,5 liter vann, hva vannet rent, trenger en rekke drinker ikke teller! I det samme treningen, også trenger å fylle opp igjen, og væske hvert 20. minutt, drikke vann, selv om du ikke føler deg tørst, som sådan, Sport i Norge.