Hva gjør du hvis hendene ikke vokser?

Write By: admin Published In: Treningsprogram Created Date: 2017-03-14 Hits: 957 Comment: 0

Hva gjør du hvis hendene ikke vokser? Det viktigste er ikke å utelate dem. Ifølge idrettsvitenskap, henger noen muskelutvikling er diktert av genetisk svakhet eller at strålen. Svake triceps - det er alltid de svake lang bjelke, Bodybuilding i Norge.

Svak bitseps- er svekket av indre strålen. Eliminer ubalanse i muskelbunter, og du vil åpne en direkterute til bygging av ekstrem vekt før "vanskelige" muskler. Men ikke før!

Men ikke bare andektig å bombe de "svake" bunter. Tenk på det, fordi de er fratatt vekstpotensial. Den staselige kavaleri raid her umiddelbart drukne. Hvordan kan det ha seg? La oss undersøke, Bodybuilding i Norge​. For å gjøre dette, bruker vi råd til noen av de fordeler av denne virksomheten og bygge vår artikkel som en "spørsmål og svar". La oss gå.

George Farah


- Hvordan vokse du hendene?

Nå har jeg takle det bra, men før de vokste meg veldig dårlig, Hvordan folk driver med idrett i Norge?

- Hvilke feil har du gjort i begynnelsen av trenings armene?

Jeg prøvde å kopiere Champions komplekser og i tillegg trente hender er svært tunge vekter. Jeg trodde ærlig talt at den store vekten - er nøkkelen til suksess. Som et resultat har jeg skjedd ganske mange skader og albuer verket hele tiden. Imidlertid volumet av hender er fremdeles praktisk talt ikke vokse.

- Hva har hjulpet deg til å gjøre et gjennombrudd?

Jeg begynte å veksle mellom de to typer trening. På den ene siden, rystet jeg et lite antall repetisjoner og betydelig vekt, og andre små vekter, men et stort antall gjentakelser. Denne delen av arbeidet, men jeg merket at jeg føler Pumping bare når du arbeider med små vekter. Da gikk det opp for meg at den lille vekten og det store antall repetisjoner - dette er akkurat det du trenger hendene mine. Siden da jeg guidet bare fornuftig Pumping. Dette kan bli kalt instinktiv trening. Jeg trener så lenge jeg føler at hendene Pumping nådd sin grense.

Jeg hadde ikke tidligere vet hvor mye jeg vil ha sett. Imidlertid er den generelle regelen: mye repetisjon og mange sett. Min andre oppdagelse - mangfold trening. Jeg ønsket ikke å bruke to identiske økter. Hvis går jeg gjorde curl med en vektstang, så neste gang jeg vil gjøre ups med manualer. Dessuten er jeg stadig endre vinkelen laste programmet, alltid latt være perfekt teknikk. Noen ganger kan jeg tilbringe noen timer i rommet, ved hjelp av ulike versjoner av de samme øvelsene. Det gir en utrolig Pumping, Hvordan folk driver med idrett i Norge?

Jeg prøvde å riste hendene etter trening av store muskelgrupper, men denne banen er ikke noe for meg. Så i dag, jeg rister min triceps og biceps en dag, men alltid starte med triceps. Hemmeligheten er at arbeidet på biceps gir meg en veldig sterk Pumping underarmer og hoven underarm da hindre meg fra å gjøre øvelser triceps.

- Hvordan rister du triceps?

I kombinere mnogopovtorny modus med gjennomsnittlig vekt og trening med en forholdsvis høy vekt. Jeg starter med 16-18 repetisjoner per sett, og avslutte 8-10 repetisjoner. Bare angi at en kort hvileperiode (ikke lenger enn 60 sekunder) er mye viktigere spesifikk øvelse utvalg. Hvis en ferie mer blod forlater triceps og neste settet vil ikke gi god Pumping, Som bodybuilding i Norge?

Tradisjonell benk ned, vet jeg ikke helt vanlig. I krøllet opp med ryggen mot forsiden av blokken av simulatoren. Dette gir en høyere grad av trening isolasjon. Noen gjør denne øvelsen i korte støt. Vel, jeg prøver å gjøre amplituden til et bredest mulig og løft håndtaket på nivået av templene, ikke mindre.

- Hvordan rister du dine biceps?

Jeg har funnet ut at en god forrentning jeg gi konsentrerte drop-sett. Først må jeg 4-5 konsentrerte ups med manualer på 30 kg, så ta en dumbbell vekt på 25 kg og gjøre en annen 4-5 repetisjoner. Så kommer begynnelsen av dumbbell 20 kg - opp til "failure". Så jeg gjør stående heiser. Det viktigste er å eliminere eventuelle juks. Det er nødvendig å slappe av skulderen belte og slippe til bunnen av skuldrene, pust sterkt og statisk belastning ryggen, Bodybuilding i Norge.

I dag, standard opplæring omfatter min 9 sett for triceps og biceps til 6-7. Men noen ganger jeg har noen dager riste når håndrystelser i flere timer, Bodybuilding i Norge.