Å miste vekt ved hjelp av jogging i morgen

Å miste vekt ved hjelp av jogging i morgen

Write By: admin Published In: Treningsprogram Created Date: 2017-03-23 Hits: 2592 Comment: 0

Fordelene med å kjøre i Norge skrevet en rekke bøker og artikler. Men som tiden på dagen er best å vie til dette forbedringsprosess , er det ingen konsensus. En rimelig argument høres om hva som er å foretrekke å kjøre om natten eller i løpet av dagen. Hvorfor de fleste trenere og utøvere insisterer på at løp mer nyttig? Hva gjør en kjøre i morgen?

Timing for idrett og kjører spesielt i første omgang, avhenger av arbeidsmiljø og daglig rutine. Hvis du trenger å komme på jobb, for eksempel 6,00, stige til behovet for å kjøre på 4,00. Er det ekte? Så en mock kan bare unik personlighet. Men for vanlige arbeidsforhold under hvilke bør du komme til arbeidsplassen i 8,30 til 9,00, 6,00 for økningen i morgen kjører - ikke et problem.

Resultatene av å kjøre i morgen - en kostnad på livlighet for hele dagen, og øke selvtilliten. Skulle det være noen tvil om at du starter dagen på denne måten, vil du føle deg som en vinner, og vil tilbringe dagen er mye mer effektivt? I tillegg er det fysiologiske og psykologiske aspekter.

 

Kjører i morgen for å gå ned i vekt

Jogging i morgen for vekttap bør vare i en time. Hvorfor?

Prosessen med å splitte fettceller begynner etter den 30 minutter lange løp. For å opprettholde en slik avstand kan ikke alle, bør selv en trent utøver holde et moderat tempo, slik at det ikke slites ned kroppen.

Men det finnes måter å fremskynde prosessen med å brenne fett celler.

 

  • Utmerkede resultater oppnås ved å kjøre på en ujevn overflate. Velg området med mild og nedturer eller trapper. Klatre opp, gir du ditt hjerte belastning, starte akselerasjonen av stoffskiftet og brenne fett. På nedstigningen man uten å stoppe, reduserer intensiteten av den belastning, og gjør at hjertet til å hvile, uten å overbelaste den.

 

  • Trenere anbefale en annen måte å kjøre for de som ønsker å gå ned i vekt raskt, men ikke har en hel time med tid til å starte prosessen med fettforbrenning. Denne metoden er basert på intervall løping. Man ganske enkelt veksle intensiteten av lasten. Du starter med en tur og en kjøre i noen minutter, gå til gjennomsnittlig tempo. Omtrent 15 minutter, start akselerasjon og maksimal hastighet suge i 2 minutter. Etter som gradvis reduserer frekvensen og innen 10 minutter, fortsetter å flykte til å bruke på gjennomsnittlig rate. Under kjøringen, er det ønskelig å gjøre 2-3 akselerasjon.

 

  • Del avstand i segmenter og veksle ytterste for å pusterom også fungerer bra for å brenne fett. Hvordan virker det? Hvis du kjører på stadion og har mulighet til å telle antall meter, gjør det. For eksempel, 50 meter du går briskly, 50m akselerere til det maksimale, 50 meter å gå jogging. Så gjentar syklusen.

Som du allerede vet den beste måten å bli kvitt kroppsfett ved hjelp av kjøre - veksling av masse forskjellig intensitet. Hvilken som helst av metodene beskrevet ovenfor, ikke gir kroppen en mulighet til å tilpasse seg til gjentatt belastning og bidrar til å ødelegge kalorier.

Men husk, belastningen på hjertet er avgjørende. Før du deltar i morgen kjøre, gå til legen, gå gjennom undersøkelse og utvikle sammen med den intensitet.

 

Hvordan starte å jogge i Norge?

Det begynner å gå i morgen for nybegynnere med en fast beslutning. Forbered psykologisk, velge riktig klær og sko, planlegger morgenen til siste detalj. Du bør ikke være for sent på jobben, fordi i kveld, forberede klær og ingredienser til frokost. Etter jogging, bør du ta en dusj, rolig spise frokost, få kledd og gå på jobb. Forsinkelsen eller oppstyr under kommisjonen vil kjøle din iver og ødelegge en positiv holdning.

 

Hvis du er en nybegynner, starter med en varm opp jogging og gange, gradvis beveger seg inn i et løp. Ikke rush for å øke belastningen på en gang, kan dette føre til skader.


Velg riktig sted å kjøre. Asfalt dekker - det verste alternativet for kjøringen som for høy belastning på ryggraden og leddene. Velg parker, stadioner med en myk dekkspor. Hvis du kjører på asfalt - det eneste alternativet tilgjengelig, kjøpe en spesiell joggesko. De vil redusere belastningen på ryggraden og bidra til å forhindre skader.

 

En av de største feilene nybegynnere løpere - feil trinn og holdning. Velg minst et par dager til å øve med en trener og lære å kjøre skikkelig. De trener vil lære deg å engasjere effektivt overvåke pulsen og å gjenkjenne kroppens signaler. Noen smerte bare for å bli overvunnet, noen viser at behovet for å redusere intensiteten på treningen.

  • Ikke løp fra å kjøre for en maraton og super-hastighet.
  • Den første uken - et søk etter den optimale modus for trening. Prøv jogging, intensitet endring, hindringer, trapper eller heiser utfor. Kroppen din vil fortelle deg nøyaktig hvilken vei som passer deg best.
  • Kjører med en full mage kan ikke. Drikk et glass vann før trening, søt te. Du kan spise et eple.
  • Følg nøye med på pusten. De rytmiske åndedrag for å hjelpe kjøre mer og treningen blir mer effektiv.

De første dagene etter starten av morgen kjører er de vanskeligste. Du vil ha en million grunner til å gå glipp av trening i dag, og flytte det til i morgen. Se etter noe argument, men stå opp og begynne å løpe. Ønsket om å slutte eller utsette kjører karakteristisk for hver nybegynner. Det vil forsvinne etter at du er avhengig av, og du vil se resultatene av deres innsats. Etter en stund vil du føle deg uvel hvis du ikke har tid til å kjøre i morgen.

 

Det er nyttig om å kjøre i morgen?

Nyttige enn jogging i morgen?

Etter en total avslapning av kroppen under søvn kjører - den beste måten å starte arbeidet med muskler og aktivere stoffskiftet.

At dette er den viktigste fordelen av å kjøre i morgen.

 

Morgen - en flott tid for de som ikke er trygg og sjenert latterliggjøring forbipasserende. Enig, for folk som er overvektige, er det avgjørende. På morgenen den store bygatene litt veitransport, luften er ren og oksygenrikt. Du trener ikke bare muskler og utholdenhet, ta bort ekstra kilo. Du tar i den rekkefølgen av luftveiene. Tror du det er bedre å gjøre, inhalasjon av avgasser eller den friske morgenluften? Spesielt nyttig for jogging i vinter. Frosty luft anses å være helbredende.

Brukes morgen kjøre og ligger i den psykologiske øyeblikk. Du starter dagen med en liten seier over seg selv, over deres latskap. Med begynnelsen av hele dagen vil bli vellykket. Problemer som kan slå ut av balanse med langsom, med en kopp kaffe og en sigarett prosess av å våkne opp etter en morgen kjøre og en forfriskende dusj vil være ubetydelig og løst umiddelbart. Du vil være lettere å gi opp dårlige og for høy-kalori mat. Legene har funnet en direkte kobling sport i morgen og en god, sunn søvn.

Lag en morgen kjøre mer effektivt hjelpe mer mosjon. skyver systemet fra gulvet, drill trykk, er knebøy perfekt kombinert med et løp.

 

Kan jeg kjøre i morgen?

Snakk om farene ved jogging si sjelden. Men mange er dette informasjon alarmerende. Det handler ikke om farene for helse og mangel på informasjon, noen ganger i en elementær latskap. Mot jogging bare tjene de som ikke er i stand til å stå opp tidlig. Folket er kalt "ugler". Selvfølgelig, hvis du går til sengs om to til tre om morgenen, klatring en joggetur på 6-7 er ikke bra i gleden du vil bringe.

Farlig om du skal kjøre i morgen? Personer med høyt blodtrykk og hjertesykdom, leger anbefaler ikke å kjøre i morgen. For mye stress eller skarpt etter en tilstand av ro der organismen er om natten, kan skade. Så uerfarne utøvere bør være litt å bli vant til å kjøre om natten eller i løpet av dagen, og etter legens tillatelse til å flytte til morgenen løp.

For de som ikke har helseproblemer, fikk jeg ikke forbudet mot lege jogging og de som bor i en naturlig rytme (sove om natten) er bedre kjøre i morgen.

 

Kjører i morgen eller kveld?

En av de mest kraftfulle argumenter på "jogge om morgenen eller om kvelden" problemer med å sovne. Running bør være senest 2,5 timer før tidspunktet du har tenkt å gå til sengs. Etter stress, som er en kraftig trening, trenger kroppen tid til å slappe av. Finn tid mellom arbeid og familie folk sover veldig vanskelig. Det er innenlandske bekymringer, kommunikasjon med barn, møte med venner.

Hvis du kjører i morgen det ikke fungerer i det hele tatt, det er bare om kvelden. Men i det minste i helgen prøve å gjøre jogging. De er mer nyttig og effektiv.

 

Hvordan kjøre i morgen?

Nybegynnere trenere anbefaler å starte med 25 minutter. Gå til timer med trening avhenger av individuelle egenskaper i kroppen, helse og fitness grad. driftstid avhenger av hvor mye tid du trenger å bruke på avgifter og på vei til jobb. Hvis du har råd til å ha råd til å kjøre en halvtime - på helse. Det har til rådighet for en halv time - for godt, men bruker denne tiden mer effektivt ved å bruke metodikken i veksling spenning intensitet.

Ikke glem om betydningen av tiltak. Last seg til utmattelse i morgen og hele dagen i en tilstand av ride en hest - er for mye. Den neste dagen, du bare ikke klatre ut av sengen for en morgen kjøre. Husk at løping skal være morsomt. Først da vil det være til nytte.