Aminosyrer

Aminosyrer

Write By: admin Published In: Bodybuilding ernæring Created Date: 2017-03-29 Hits: 2923 Comment: 0

Aminosyrer, hva er de for? Aminosyrer - de kjemiske forbindelsene som er involvert i en rekke prosesser i kroppen: skjema proteinforbindelser er byggesteinene for muskel, etc. brukes aktivt av idrettsutøvere i Norge kroppsbygging ... Finnes i mange idretter kosttilskudd.

Aminosyrer er "reglene i ball" i menneskekroppen. De påvirker humør, bedre mental kapasitet, normaliserer mentale tilstand og gjenopprette kroppens vev, og selv ansvarlig for seksuell aktivitet. En del av aminosyrer er dannelse av enzymer som er nødvendig for absorpsjon og fordøyelse av proteiner.

Anvendelsen av aminosyrer idrettsutøvere-idrettsutøvere så populære fordi de er - en viktig del av menneskekroppen. Selv i overdreven bruk av dem er ikke en bivirkning. Det er bare mulig i tilfelle hvis du spiser lav kvalitet på produktene, kjøpt fra ubekreftede leverandører.

 

Aminosyrene er nødvendig ikke bare for vekst av muskelfibre og styrke dem, de bringe tilbake til normal mental tilstand etter en treningsøkt og påvirke et stort antall andre prosesser, fra å forbedre humøret og styrke immunsystemet, og endte utskillelse av giftstoffer fra kroppen.

 

Voksen organisme inneholder tyve proteinaminosyrer, hvorav 11 er utskiftbare, (organismen i seg selv kan spille), og 9 - uunnværlig (ca. 40-43% av det som forekommer i BCCA aminosyrer). Dette betyr at de må være regelmessig konsumerer fra mat eller kosttilskudd.

 

Aminosyrer for muskelvekst

De mest populære aminosyrer i sport verden er:

BCAA gruppe - leucin, valin, isoleucin. Disse tre aminosyrer har en større effekt på utviklingen, rehabilitering og vedlikehold av muskeltonus.

 • Leucine er en energikilde som gjør at du kan fornye prosessen med opplæring, utvinning av muskler, bein, hud, så det er ofte foreskrevet til pasienter i den postoperative perioden. Leucin er avgjørende for riktig muskelbygging og utvikling, det hindrer ødeleggelse av proteinforbindelser.
 • Isoleucin er involvert i prosessene som forekommer i celler i kroppen, det gir energi til musklene og beskytter musklene under trening og diett forlenger fysisk og mental utholdenhet. Dens reduksjon fører til en reduksjon i muskelmasse volum, tretthet, senke blodsukkernivået. En person kan oppleve angst, frykt.
 • Valin. Aminosyre, som er en av de viktigste deltakelse i syntesen og vev vekst. Valin brukes ofte etter en treningsøkt, som bidrar til muskel utvinning. Det øker også aktiviteten, utholdenhet, forbedrer koordinasjon.

 

Maksimalt utbytte av treningen, kan du oppnå mens de spiser alle tre aminosyrer som er nevnt ovenfor. De finnes i mange idretter kosttilskudd kan markedsføres i form av tabletter, kapsler, i pulverform.

 

 • Taurin. Finnes i store mengder i muskelfibrene. Redusere nivået av negativ innvirkning på menneskers helse. Taurin har en gunstig effekt på proteinsyntese, styrker nervesystemet, bedrer hjertefunksjon, senker kolesterol og blod sukker, forbedrer syn, og har mange andre positive effekter. Virkningen av akselerert muskelvekst under kronisk administrering av taurin er ikke observert, det er mer virker som en stimulator av muskel, holde dem i god form.
 • Arginin. Involvert i prosessene for transport av næringsstoffer og oksygen, akselererer veksten av muskler, fremmer fettforbrenningen, hvorved figuren blir slankere, forbedrer blodsirkulasjonen, oppløftende, stimulerer immunsystemet fungerer som en donor bærer og nitrogen. Det er svært viktig for menn, fordi sperm er 80% på grunn av dette byggematerialet. Etter tretti år med produksjon av aminosyren er redusert, slik at du trenger å fylle sitt nivå.
 • Glutamin. Den mest rikelig aminosyre i menneskekroppen. Stimulerer proteinmetabolisme, støtter immunsystemet i den ønskede tilstand, deltar i ferd med å gjenopprette i muskelvevet er en kilde til energi.
 • Histidin. Aminosyrer som er nødvendig for vev reparasjon og vekst. Fordi det er syntetisert karnosin, som er en kraftig antioksidant muskel, noe som forhindrer skade på musklene og anemi. Av denne grunn, histidin noen ganger brukt av kroppsbyggere.

 

Aminosyrer for vekttap

Ikke alle aminosyrer påvirke utviklingen av muskelgrupper. Det finnes en rekke aminosyrer, som hindrer en reduksjon i appetitt nivå og sliter med overskudd av fett. Disse inkluderer:

 • Karnitin. Effektivt behandler overdreven kroppsfettet med et minimum av bivirkninger, gir energi for langvarig trening, utmater akkumuleringen av skadelige organisme. De viktigste leverandøren - meieri og kjøttprodukter. En slik virkning i å miste vekt er mulig fordi aminosyren er bare hindrer at fett gevinst. I tillegg hjelper det å unngå inntak av hjerteinfarkt.
 • Fenylalanin. Aminosyre bidrar til å redusere appetitten, øker effektiviteten, forbedrer humøret, aktiverer forbrenningen. Det er en del av fett brennere.
 • Lysin. Denne aminosyren hemmer irritabilitet, som opptrer flere ganger i kosten, bidrar til å normal matinntak, øker immunitet.
 • Arginin. Meget effektiv aminosyre for vekttap. Ifølge forskning av sin regelmessig og riktig bruk av resultater i fett tap med 60 prosent.

 

Klassifisering av aminosyrer i Norge

I henhold til klassifiseringen av aminosyrer er utskiftbare, uerstattelige og delvis utskiftbare. Essensielle aminosyrer i kroppen kan produsere på egen hånd, men de grunnleggende krav for inn i kroppen fra utsiden. Man fyller sine aksjer gjennom mat og ulike kosttilskudd. Til delvis fungible er arginin og histidin. For normal funksjon av alle kroppens systemer, vi trenger hele settet av tjue aminosyrer enheter.

 

Og aminosyrer er forskjellige:

1. Den stilling av aminogruppen: alfa, beta, gamma og så videre. De viktigste er alfa-aminosyrer, som er byggesteinene i proteiner og peptider

2. Ved nivået for forekomst i proteiner

3. Ved antallet amino- og karboksylgrupper.

 

Aminosyrer for idrettsutøvere i apotek

Kjøpe aminosyrer ved apoteket kan være i forskjellige former: i form av tabletter, pulver, kapsler, pulver eller løsning, eller simpelthen som en væske. En annen ting som er svært sjelden de finner der, noen ganger kan de være vanskelig å finne.

Aminosyrer i flytende form mye hurtigere absorberes av kroppen, og således ha en raskere effekt.

Ulempen er en høyere pris, sammenlignet med pulver motparter, i tillegg til økte krav til lagring av aminosyrer. Meget vanlig er aminosyre-komplekser inneholdende både et ikke-essensielt og essensielle amino- karboksylsyrer og BCAA.

 

Så kan de følgende aminosyrer kjøpes på enkelte apotek:

 • L-arginin (vazoton). Den er tilgjengelig i kapsler, tabletter som inneholder biologisk aktive tilsetningsstoffer og andre vitaminkomplekser. Før du starter programmet, anbefales å oppsøke en spesialist. Kostnaden, avhengig av dosering varierer fra femti til fem hundre rubler.
 • BCAA komplekser. Selges i form av kapsler eller tabletter, pakket i en glassbeholder.
 • Taurin, tilgjengelig som tabletter, kapsler eller pulver. Som inneholdes i sammensetningen av mange legemidler, slik som dibikor, peptamen et al.
 • L-glutamin. Fordi det er den mest rikelige aminosyren i det menneskelige legeme, kan det ikke bli solgt i apotek. Produktform - kapsler, tabletter.
 • Histidin. Selges i kapsler. Oppløsningen blir administrert intramuskulært.
 • Aminosyrer og amino- syrekomplekser som selges i idretts ernæring butikker, hvor de kan kjøpes uten problemer. Prøv ikke å kjøpe narkotika fra nettbutikker, en høy risiko for forfalskninger.

 

Hvordan ta aminosyrer?


For oppblåsing av musklene aminosyrene som mest ofte benyttes som en del av energidrikker, er det tatt for sukker, rent vann og aminosyrer i seg selv. Alt dette er oppløst, rør og drikke. Bruken av et flytende form så raskt som mulig fører til assimilasjon. Den mest optimale tidspunktet for mottak - etter trening, og før henne, og under det. I-flytende form benyttes under trening og før og etter - resten. Du kan ta aminosyrer og umiddelbart etter å våkne opp, for å hindre prosessen med katabolisme.

 

Hvordan ta for vekttap?

Prosess mottak aminosyrer med vekttap ikke annerledes. Alt er gjort nøyaktig som beskrevet ovenfor. For raskere resultater, kan du ta dem mellom måltidene.

 

Dosering

Uansett bruken av aminosyrer - vekttap eller muskel gevinst, bør doseringen være 5-9 gram. I løpet av dagen er det nok til å gjøre det to eller tre ganger. Når du kjøper amino ta hensyn til servering størrelse og antall gram.

 

Varigheten av

Aminosyrer kan tas så lenge du vil. De er - en naturlig del av kroppen i store mengder som finnes i matvarer, kombinert med alle typer sports ernæring. Kroppsbyggere foretrekker å bruke dem med anabole komplekser, kreatin eller protein.

 

Hvilke matvarer inneholder aminosyrer?

Mat - leverandør av naturlige aminosyrer, alltid være i det offentlige rom, og er de viktigste:

 • kyllingfilet
 • laks
 • makrell
 • tunfisk
 • kalkun filet
 • egg
 • peanøtter
 • storfekjøtt
 • svin
 • lav-fett cottage cheese
 • atlantic sild
 • bokhvete
 • bønner og andre belgfrukter
 • havre og ris grøt
 • poteter
 • pasta
 • brød
 • kanin kjøtt
 • melk
 • ost

Antallet milligram av forskjellige aminosyrer i forskjellige produkter varierer 50-2000.

Mange idrettsutøvere tar aminosyrer ikke bare å akselerere muskelvekst og rask gjenoppretting av muskler etter en hard utmattende treningsøktene. De - en uunnværlig del av vår kropp.

Aminosyrer forbedre hjerneaktivitet, lindre stress, bly nerver i rekkefølge redusere kolesterol. Deres ulempe overfor utarming av kroppen, i strid med huden ernæring, dårlig appetitt.

Derfor vil enhver og alle aminosyrene være nyttig, og vil ikke bli skadet.

Tags: arginin fenylalanin karnitin aminosyrer

Related Blogs By Tags