Treningsprogram

Å miste vekt ved hjelp av jogging i morgen
23 Mar / 2017

Å miste vekt ved hjelp av jogging i morgen

Write By: admin Published In: Treningsprogram Hits: 2511 Comment: 0

Fordelene med å kjøre i Norge skrevet en rekke bøker og artikler. Men som tiden på dagen er best å vie til dette forbedringsprosess , er det ingen konsensus. En rimelig argument høres om hva som er å foretrekke å kjøre om natten eller i løpet av dagen. Hvorfor de fleste trenere og utøvere insisterer på at løp mer nyttig? Hva gjør en kjøre i morgen?

14 Mar / 2017

De beste øvelsene i gym

Write By: admin Published In: Treningsprogram Hits: 833 Comment: 0

For det andre, men ikke mindre viktig forskjell er at risikoen for skader på simulatoren mye mindre enn med andre treningsapparater. I det store og øvelsene på treningsstudio, gir deg en unik mulighet til å eksperimentere med antall sett, reps, vekt komplikasjoner, gjennomføring hastighet, hvilepauser, og andre prinsipper for bodybuilding uten å risikere noe for å skade deg selv. Naturligvis, men disse forsøkene må skje innen rimelig, Sport i Norge...

Selvfølgelig på simulatoren har sine ulemper, som de er komplementære verktøy i settet styrke og masse, og kan ikke være grunnlag for opplæringen. Men i samarbeid med de kompetente store grunnleggende øvelser, øvelser på treningsstudio, til tider forsterke effekten av treningsøktene. Det er derfor, i dagens artikkel, bestemte vi oss for å gi deg en oversikt over de beste øvelsene som utføres i gym og gi en solid økning i muskelstørrelse og styrke av deres prestasjoner, Sport i Norge. La oss begynne!

14 Mar / 2017

Hva gjør du hvis hendene ikke vokser?

Write By: admin Published In: Treningsprogram Hits: 958 Comment: 0

Hva gjør du hvis hendene ikke vokser? Det viktigste er ikke å utelate dem. Ifølge idrettsvitenskap, henger noen muskelutvikling er diktert av genetisk svakhet eller at strålen. Svake triceps - det er alltid de svake lang bjelke, Bodybuilding i Norge.

Svak bitseps- er svekket av indre strålen. Eliminer ubalanse i muskelbunter, og du vil åpne en direkterute til bygging av ekstrem vekt før "vanskelige" muskler. Men ikke før!

Men ikke bare andektig å bombe de "svake" bunter. Tenk på det, fordi de er fratatt vekstpotensial. Den staselige kavaleri raid her umiddelbart drukne. Hvordan kan det ha seg? La oss undersøke, Bodybuilding i Norge​. For å gjøre dette, bruker vi råd til noen av de fordeler av denne virksomheten og bygge vår artikkel som en "spørsmål og svar". La oss gå.

14 Mar / 2017

Hvordan laste ned grep triceps?

Write By: admin Published In: Treningsprogram Hits: 2018 Comment: 0

Tritsepsovy modus eller en smal benkpress er regnet for å være den beste øvelsen for triceps pumpen. Ego typisk grunnleggende bevegelse, som er besøkt av bare to ledd: albuen og skulderen. Så i denne modusen nødvendigvis involverer alle muskler, som serverer både felles. Alt dette tyder på at det i benkpress tett grep kan du foregripe på posten vekt, Som bodybuilding i Norge?.

Det er imidlertid en "men". I den tradisjonelle benkpress sette deg hendene skulder bredde hverandre og bredere. Med en slik vellykket kar første og annet ledd av de mest "kraftige". Vel, hvis du begrense grep, vil de to joint være i vanskelig anatomisk posisjon. Gitt den store vekten her nær skaden. Hvordan kan det ha seg? La oss undersøke, Sund kost i Norge.

Viser 1 til 4 av 4 (1 sider)