Bodybuilding ernæring

Aminosyrer
29 Mar / 2017

Aminosyrer

Write By: admin Published In: Bodybuilding ernæring Hits: 2086 Comment: 0

Aminosyrer, hva er de for? Aminosyrer - de kjemiske forbindelsene som er involvert i en rekke prosesser i kroppen: skjema proteinforbindelser er byggesteinene for muskel, etc. brukes aktivt av idrettsutøvere i Norge kroppsbygging ... Finnes i mange idretter kosttilskudd.

14 Mar / 2017

Hemmeligheter på vekten av mat

Write By: admin Published In: Bodybuilding ernæring Hits: 778 Comment: 0

Hva kan være mer krevende treningsøkter selv? Kanskje du allerede har gjettet, riktig - er mat. Tro meg sitte ned med en tung vektstang er lettere enn å spise på bodybuilding lover, Sund kost i Norge. Det faktum at strømtilførselen til jord, er fundamentalt forskjellig fra en vanlig diett. Se, bedømme etter mengden spist, de fleste ansett som den viktigste måltid - lunsj. For oss, utøverne - det absolutt Breakfast. Nylig, etter å ha lest mote ukeblader, flere og flere mennesker begynner å vurdere kjøttet skadelig, vi, igjen, vi spiser det veldig mye. Mange folk ikke spise etter seks, men vi, for massen av settet, og natten kan få en matbit.

Generelt har vi fokus på å finne forskjellene og oppsummere som sier at strømmen av innbyggere og idrettsutøvere har nesten ingenting å gjøre. Plus, de vanlige idrettsutøvere, helt eller maksimalt begrense seg fra alkohol, søtsaker og diverse andre vrednoty, Sund kost i Norge.

Det ville virke, vi lever bare en gang, hvorfor begrense seg i denne typen glede, å følge reglene for forsyning? Men hvordan vet du utfallet er alltid bringer tid. Se etter den vanlige mann og kroppsbygger år 40. Bare tenk 40 år er denne alderen? Hele livet er ennå ikke kommet! Men det er bare Everyman ser allerede 60, det gjør vondt kortpustethet og andre sykdommer ... Påbygg samme ser ut og føles bra. Vel, hva makt ble vist seg å være riktig, Sund kost i Norge?

14 Mar / 2017

Hvordan bli stor? masserekrutterings Basics

Write By: admin Published In: Bodybuilding ernæring Hits: 1732 Comment: 0

Kroppsvekten kan økes ved å øke vekten av de to komponenter - fett og muskel. Dessuten kan vekten din vokse på grunn av økningen av bein og indre organer. Som for fett, er her alt klart - hvert sekund av vår tid øker kroppsvekten på denne måten. Men vi har noe du ønsker å være mer på grunn av muskler, ikke sant, Sund kost i Norge? Det er derfor vi går på treningsstudio for å pløye opp en svette. Forresten, sannheten i utøvere med en solid erfaring med trening, økt kroppsvekt, ikke bare på grunn av muskel vev, men også på grunn av den karakteristiske for denne sporten, økt beinbredde. Ja, ja, trening med vekter ikke bare gjøre musklene sterkere og større, men også tykkere og styrke bein, som også er veldig kul, Sund kost i Norge.

Så hvordan kan vi fortsatt lykkes og bli stor? Faktisk er det forholdsvis enkelt. Virkelig? - Du spør. Hvorfor da svært få mennesker som søker disse suksessene? Og svaret på dette spørsmålet er også veldig enkelt - få mennesker forstå og observere prinsippene i bodybuilding. Folk kommer til gym, tenker at hele essensen av bodybuilding tankeløs veksten av jern, sier "jo flere jeg Naquin pannekaker i baren, jo mer bank vokst" eller "oftere og lengre enn jeg vil gjøre, jo raskere vil se ut som Arnold." Og disse feilene kan fortsatt listen mye. Denne tilnærmingen til trening kan sammenlignes med hva du har fått til å reparere mekaniske klokker med en hammer. Først av alt, trenger du å forstå grunnlaget for sporten og bare hvis treningen skal gi resultater. Og det er ikke så vanskelig som det kan virke for noen, Sund kost i Norge.

Viser 1 til 3 av 3 (1 sider)