Bold-Max

Merke: Maxtreme

Varenummer: 543

Tilgjengelighet: På lager

Pris: 62,05€
Eks. Moms: 62,05€

Kjøpe Boldenone 200 Norge På Nett

_x000D_ _x000D_

Boldenone Undecylenate er en svært anabole og moderat androgene steroider. Det primære bruk i veterinærmedisin som oftest med hester, men har blitt en favoritt av styrke idrettsutovere og kroppsbyggere. Det er svært lite aromatization knyttet til det sammensatte med en svært begrenset mengde vann retention oppleves av de fleste brukere. En annen attraktiv kvalitet av det sammensatte er de påfølgende økning i appetitten ofte rapportert av brukere når du kjører denne steroid, og vil ofte være inkludert i "bulking" sykluser for dette formålet. Boldenone Undecylenate med NORGE øker også hemaglobin og hematokrit (antall røde blodlegemer og prosentandel av røde blodlegemer)[1], og dermed forårsaker større "pumper" mens du arbeider ut. Selv om dette er sant for nesten alle anabole steroider effektene er visstnok mer uttalt med boldenone undecylenate. En forbedring i vascularity bør også oppleves på grunn av disse øker, hvis kroppen fett er på et lavt nok nivå.

_x000D_ _x000D_

Boldenone 200 til Salgs Norge

_x000D_ _x000D_

Ved å inneha en godt administrert anabole handling, Boldenone 200 kan være inkludert i både "bulking" og "klippe" sykluser, med gode resultater. Boldenone 200 ikke produserer store estrogenic bivirkninger som Gynekomasti eller noe vann oppbevaring på grunn av sin lille aromatization, Dette faktum er virkelig inspirerende for idrettsutøvere som mål store muskler gevinster rett før en konkurranse, fordi Boldenone 200 ikke produserer vann oppbevaring. Norge Boldenone 200 produsere en betydelig økning av protein syntese, prosess-og røde blod celler nummer, det er bra fordi flere røde blodlegemer du har, betyr mer mineraler og næringsstoffer transporteres inn i kroppen. Det er grunnen til at Boldenone 200 er så mye effektiv for kroppsbyggere i skjæring fase når de prøver å redusere kalorier fra kostholdet.

_x000D_ _x000D_

Boldenone 200 Dosering Syklus

_x000D_ _x000D_

Dette er ikke ment å kunne sverte den sammensatte: det kan absolutt være satt til god bruk i en steroid syklus. Styrken sin (effekt per milligram) er sammenlignbar med de fleste andre injiserbare steroider, selv om mindre enn trenbolone, og så for eksempel tillegg på 400 mg/uke er en betydelig løft til de fleste sykler. Alternativt, hvis erstatter Boldenone 200 for en annen injeksjon dette kan gjøres på et milligram for milligram basis.

_x000D_
Pakke
Pakke 300 mg/ml (10 ml)
Stoff
Stoff boldenone undecylenate

Skriv en vurdering

Note: HTML er ikke oversatt!

Rangering: Dårlig Bra

Skriv inn koden i boksen under:

Best Seller
Latest