Boldebolin

Merke: Alpha Pharma

Varenummer: 584

Tilgjengelighet: På lager

Pris: 51,00€
Eks. Moms: 51,00€

Kjøpe Boldebolin Norge På Nett

_x000D_ _x000D_

Boldenone Undeclyate ester er også kjent som Boldebolin. Dette ester er et resultat av et forsøk på å gjøre en injeksjon, lenger fungerende versjon av dianabol. Det ble faktisk opprettet handler ingenting som dianabol. For å skape boldenone undeclynate steroider, testosteron-molekylet ble endret ved å legge en dobbel bånd mellom første til å karbon atomer. Dette forklarer hvorfor Boldebolin er som anabole steroider som testosteron. Selv om det viser lignende proprieties med testosteron det er halvparten så androgene. Du vil oppleve mindre masse gevinster når du bruker Boldebolin i forhold til samme mengde testosteron, men på samme tid styrke økningen vil være lik for begge steroider.

_x000D_ _x000D_

Boldebolin til Salgs Norge

_x000D_ _x000D_

Boldebolin var virkelig gjort mens du forsøker å gjøre en langtidsvirkende injiserbare dianabol. Det har en moderat høy anabole effekt og en lav androgene segmentet, følgelig Boldebolin med NORGE alene vil ikke bringe om gigantiske tilgang i de fleste begrenset tid. Boldebolin spesielt bygger protein blanding i muskel cellen. Det fører til moderat og til og med en sterk økning av kvalitet muskel på grunn av lite vann oppbevaring av stoffet. Et ekstra punkt av interesse er at Boldebolin aromatizes bare litt, derfor noe som gjør det til et kraftig medisiner for å bruke når du planlegger for konkurranser.

_x000D_ _x000D_

Boldebolin Dosering Syklus

_x000D_ _x000D_

Norge Boldebolin kan brukes av seg selv eller stablet med andre steroider for ekstra anabole effekt. For menn: En standard dose av Boldebolin for menn vil være fra 200 mg til 400 mg i en ukentlig basis. Selv om dette kan være et slag opp til 600mg ukentlig, risikoen for å gå gjennom uønskede estrogenic bivirkninger vil få høyere. Husk at en syklus av Boldebolin blant menn går i minimum 8 uker. For kvinner: En standard dose av Boldebolin for kvinner vil være 50mg på en ukentlig basis. Nå mens dette kan være økt til 75mg til 100 mg per uke, det er veldig viktig å huske på at det bør gjøres gradvis til å avverge risiko for virilisering. En ideell Boldebolin syklus for kvinner er 6 uker.

_x000D_ _x000D_

Boldebolin Bivirkninger

_x000D_ _x000D_

Bivirkninger av Boldebolin er veldig mild og forekommer hovedsakelig i tilfeller når dosene er sterkt overdrevet. Typisk for disse bivirkningene er: fet hud, kviser, økt aggresjon og hår tap, søvnløshet, lav kroppstemperatur, oppkast, diaré og hypertensjon. Dette stoffet er ganske behagelig for bruk for kvinner idrettsutøvere, på grunn av sin lave virilization effekter. Men i høyere doser kvinnelige brukere kan oppleve: menstrual uregelmessigheter, post-menopausal blødninger, økt seksualdrift eller hevelse i brystene.

_x000D_

Pakke
Pakke 250 mg/amp. (10 amp.)
Stoff
Stoff boldenone undecylenate

Skriv en vurdering

Note: HTML er ikke oversatt!

Rangering: Dårlig Bra

Skriv inn koden i boksen under:

Best Seller
Latest