Drostoprime

Merke: Eminence Labs

Varenummer: 517

Tilgjengelighet: På lager

Pris: 62,05€
Eks. Moms: 62,05€

Kjøpe Mastabol 100 Norge På Nett

_x000D_ _x000D_

Mastabol 100 British Dragon, samt at med den korte tiden gitt Ester Drostanolon propionate en DHT derivat. Mastabol 100 British Dragon er i hovedsak brukt i pre-contest eller kosthold og å bygge høy kvalitet muskelmasse. Hans største betydelige fordeler er høstet under pre-contest eller kosthold. Dette samme på flere forskjellige måter. Uansett hva som følger med som estere Mastabol 100 British Dragon kan aromatize i noen dosering. Utøveren må derfor ikke ha noen bekymringer om sin form. Men tvert imot. Takket være en mangel på aromatization til østrogen fett lagring og oppbevaring av vann er ekskludert i subkutant vev. Som Drostanolon enanthate har også Mastabol 100 British Dragon (Drostanolone Propionate) antiestrogenic Egenskaper. Dette er under en diett, er selvfølgelig en stor fordel. Konkurrerende kroppsbyggere som er litt lenger, mens du får i hvert fall hvis navnet Masteron (Mastabol 100 British Dragon) nevnt lyse øyne. Masteron (Mastabol 100 British Dragon Norge) har lenge vært ansett som en av de mest populære anabole steroider konkurranse. ble tatt av markedet til Masteron 1997th Et skifte til andre preparater som viste seg å være umulig på grunn Masteron var den siste Drostanolon propionate inneholder forberedelse på markedet. I mellomtiden Mastabol 100 British Dragon (Masteron) er fritt tilgjengelig igjen. Idrettsutøvere nyte igjen er dette oppsiktsvekkende steroid.

_x000D_ _x000D_

Mastabol 100 til Salgs Norge

_x000D_ _x000D_

For å bygge høy kvalitet muskler og rask eliminering av væske, for å bli kvitt fett vitneforklaringer med hjelp av moderne steroider, syklus bør foregå under tett oppfølging av spesialist, mentorer og mer erfarne utøvere. Det vil ikke bare være nøkkelen til å oppnå den ønskete kirurgiske resultatet, men også hjelp til å finne den optimale dosen av Masteron og relaterte produkter i henhold til individuelle behov og evner. Optimal injeksjon dose er 400 - 500 mg per uke, hvor Drostanolone kan gis tre ganger i perioden, og annenhver dag. Det bør bemerkes at den bevisste økning i dose det er usannsynlig å føre til en betydelig forbedring av resultatene, men kan påvirke trivsel (utseendet av aggressivitet), og generell helse. Om kompatibilitet, utstyret kan kombineres med andre medikamenter, ex. ta Winstrol eller oxandrolone. I dette tilfellet, de aktive ingrediensene vil gjensidig forsterker hverandres egenskaper. Denne metoden er perfekt under tørking og arbeider på lindring. Hvis du trenger et sett av masse, resepsjon Mastabol 100 kan kombineres med testosteron propionate, men i dette tilfellet bivirkninger vil være mer uttalt og, i særdeleshet, er en krenkelse av kroppens egen produksjon av hormoner. Det er derfor etter syklusen ta av gonadotropin anbefales. I vår nettbutikk kan du kjøpe Mastabol 100 Norge, med mulighet for postlevering til alle regioner i Norge. Alle navn i katalogen, er sertifisert og oppfyller de strengeste krav til kvalitet og sikkerhet. Rimelig pris på Masteron og kvalifisert rådgivning i valg av optimal steroid medisiner gir mest gunstig og komfortabel betingelsene for samarbeid for våre kunder.

_x000D_ _x000D_

Mastabol 100 Bivirkninger

_x000D_ _x000D_

Selv om Mastabol inneholder slike anti-estrogenic egenskaper, er det også (som er en DHT derivat) har anabole og androgene egenskaper. Selv om det i teorien og på papiret kan det bli sett som å ikke være en veldig sterk androgen, i faktum gjør Masteron gi høyere androgene effekter enn hva man kan forvente. Bruk av Masteron, vil stenge naturlige testosteron produksjon og så til tross for å ha anti-estrogenic effekter igjen, man må ikke tro at Masteron kan brukes som et alternativ i post-syklus terapi som det vil hemme recovery. På grunn av virkningene av Masteron på østrogen relaterte bivirkninger, Masteron er et svært nyttig verktøy (spesielt i konkurransedyktige bodybuilding) når du skjærer. Anabole steroider høyere nivåer av østrogen resultat i vann oppbevaring, Masteron hemmer vann oppbevaring, og mange brukere hevder at musklene føles veldig full og tett på Masteron, med det gir dem utrolig muskel pumper i gym. Dose for menn: 300-600 mg/uke, dose for kvinner: 100-300 mg/uke.

_x000D_
Pakke
Pakke 100 mg/amp. (10 amp.)
Stoff
Stoff drostanolone propionate

Skriv en vurdering

Note: HTML er ikke oversatt!

Rangering: Dårlig Bra

Skriv inn koden i boksen under:

Best Seller
Latest