Proviron (Pakistan)

Varenummer: 27

Tilgjengelighet: På lager

Pris: 20,00€
Eks. Moms: 20,00€

Kjøpe Proviron Norge På Nett

Proviron kan være et svært nyttig hjelp til å steroid brukere generelt og til kroppsbyggere spesielt, men man må vite det bra som dette virkelig er et tveegget sverd. Den aktive forbindelsen i Proviron er kalt mesterolone, som er faktisk et 1-denaturert DHT (dihydrotestosteron). DHT i seg selv er et sterkt androgene stoff inn som en del av testosteron i kroppen (verken naturlig produsert eller syntetiske) er alltid omvendt. Proviron ikke aromatize (og det samme er sant om DHT), men fortsatt viser stor affinitet for aromatase enzymet, og dermed hindre konvertering av andre steroider til østrogen. Som sådan, kan det være stablet med aromatizing anabole steroider. Mesterolone er en veldig sterk androgen, og de viktigste effektene (og bivirkninger) av dette stoffet er androgene.

Proviron til Salgs Norge

Selv om dette er svært androgene steroider, anabole effekt som er ansett for svak til muskel bygningen. Dette er fordi Proviron Norge er raskt redusert til inaktive metabolitter i muskelvev, er også et karakteristisk trekk av dihydrotestosteron. Den svake anabole natur denne forbindelsen er angitt en tendens til å blokkere androgen reseptor i muskelvev, redusere overskuddet av andre steroider mer potent muscle building, også, dette burde ikke bli tatt på alvor. Faktisk, på grunn av sin ekstremt høy affinitet for plasma protein binding, Proviron kan faktisk jobbe for å øke aktiviteten av andre steroider ved å fortrenge en høyere prosentandel i en fri stat. Blant idrettsutøvere Proviron er først og fremst brukt som et anti-østrogen. Antas å fungere som en anti-aromatase i kroppen, hindre eller bremse konvertering av østrogen steroider. Resultatet er noe sammenlignbare med å Arimidex (selv om mindre dyp), stoffet virker å hindre opphoping av østrogen i kroppen.

Proviron Dosering Syklus

En gjennomsnittlig dosering av Proviron for mannlige kroppsbyggere er 25 – 100 mg per dag. Ofte bare 25 mg per dag er tilstrekkelig for å forebygge gynekomasti. Kvinner i generell bruk én 25 mg tablett og det er en effektiv skift i androgen/østrogen ratio, og kan ha en stor innvirkning på den kvinnelige fysikk. Siden dette er en så sterk androgen, men for å unngå virilization symptomer ekstrem forsiktighet bør tas med administrasjon. Proviron Norge kan brukes så vel i bunken med andre medisiner: en tablett av Proviron brukes i kombinasjon med 10 eller 20 mg av Nolvadex kan bli enda mer effektive for muskel herding, og skape en mulighet for kroppen til å brenne av ekstra kroppsfett. Det er viktig å vite at Proviron er ikke hepatotoxic, så det er ikke 17-alkylated.
Pakke
Pakke 25 mg/tab. (100-fanen.)
Stoff
Stoff mesterolone

Skriv en vurdering

Note: HTML er ikke oversatt!

Rangering: Dårlig Bra

Skriv inn koden i boksen under:

Best Seller
Latest