Max-One

Merke: Maxtreme

Varenummer: 522

Tilgjengelighet: På lager

Pris: 26,35€
Eks. Moms: 26,35€

Kjøpe Methandienone Tablets Norge På Nett

_x000D_ _x000D_

Methandienone steroider er noen av de mest populære steroider for all tid; for alle orale steroider tilgjengelig uten spørsmål Dianabol steroider holde tronen av de mest populære. I tillegg til å være umåtelig populære de er videre den første anabole å være syntetisk laget for menneskelig bruk i en muntlig form. Mens steroid er også tilgjengelig i en injeksjon form muntlig er langt mer populære, og det er langt mer vanlig; i-fakta, selv om det er en injiserbare versjonen vanligvis kjent som Reforvit-B det er den muntlige versjonen vi er opptatt med her siden det er langt den viktigste versjon som brukes, og egentlig det eneste du noensinne ville trenge. Dianabol steroider ble først utviklet av den AMERIKANSKE Ol-Laget legen John Zeigler i 1956 gjennom Ciba Pharmaceuticals i et forsøk på å gi den AMERIKANSKE Lag en fordel over de Sovjetiske utøvere som allerede var dosering sine utøvere med testosteron. Siden den tid har det vært nå å slå tilbake, raskt disse små pillene ville nesten over natten blitt en favoritt for mange idrettsutøvere, spesielt i bodybuilding og makt løfte verden. Det er godt kjent at mange kroppsbyggere fra 70-tallet som er ofte referert til som The Golden Age brukt Dianabol steroider jevnlig, og de gjorde ingen bein om det, tross alt, på den tiden det er ikke som de var å bryte noen lov.

_x000D_ _x000D_

Methandienone Tablets til Salgs Norge

_x000D_ _x000D_

Det er også interessant å merke seg at methandienone er strukturelt identisk boldenone (EQ), bortsett fra at det inneholder lagt c17 alfa-alkyl-gruppen er diskutert ovenfor. Dette faktum gjør det klart virkningen av å Endre en steroid på en slik måte, så disse to forbindelsene ser ut til å fungere svært ulikt i kroppen. Den viktigste ulikhet synes å ligge i tendensen til estrogenic bivirkninger, Som synes å være mye mer uttalt med Dianabol. Equipoise er kjent for å være ganske mild på denne måten, og bruker derfor ofte ta dette stoffet uten behov for en anti-østrogen. Dianabol er mye mer estrogenic ikke fordi det er lettere aromatized, som faktisk er 17 alfa-methyl gruppe og c1-2 doble Methandienone bond både langsomme prosessen med aromatization . Methandienone problemet er at det konverterer methanmdienone l7alpha methylestradiol, en mer biologisk aktive formen av østrogen enn vanlig østradiol. Men Dianabol ser også ut til å være mye mer potente i form av muskelmasse i Forhold til boldenone, støtter ideen om at østrogen spiller en viktig rolle i anabolisme. Faktisk boldenone og methandienone Norge så mye Forskjellige i Sine potenser som anabolics at de to er sjelden selv på som relatert. Som et resultat, bruk av Dianabol er vanligvis begrenset til bulking faser av trening mens Equipoise er Ansett som et utmerket skjæring eller lean masse bygning steroid.

_x000D_ _x000D_

Methandienone Tablets Dosering Syklus

_x000D_ _x000D_

Nye steroid brukere vil noen ganger bruke Methandienone alene som et første forsøk i steroider, men det er ikke den beste måten å gjøre det på. Erfarne kroppsbyggere bruker Methandienone Norge i forbindelse med andre injiserbare steroider, fortrinnsvis testosteron cypionate eller enanthate, i løpet av bulking sykluser. Methandienone er brukt til å øke muskel gevinster raskt i løpet av de fire første ukene av en injeksjon og oral steroid stack. Når det brukes i vanlig dose utvalg av 30 mg til 50 mg per dag, alle brukere kan se en økning av vekten av så mye som 15lbs. Når Methandienone bruk er avviklet rundt uke fire, injiserbare steroider begynner å tre i kraft, og fortsetter å stivne gevinst. Dosering: 3-6 faner(30-60 mg) per dag

_x000D_
Pakke
Pakke 10 mg/tab. (100 tab.)
Stoff
Stoff methandienone oral

Skriv en vurdering

Note: HTML er ikke oversatt!

Rangering: Dårlig Bra

Skriv inn koden i boksen under:

Best Seller
Latest