Deca Durabolin - Pakistan

Varenummer: 57

Tilgjengelighet: På lager

Pris: 40,00€
Eks. Moms: 40,00€

Kjøpe Deca Durabolin Pakistan Norge På Nett

Deca Durabolin er Organon merkenavnet for nandrolon decanoate. World wide Deca er en av de mest populære injiserbare steroider. Det er popularitet skyldes sannsynligvis det faktum at Deca viser betydelige anabole effekt med minimal androgene bivirkninger. Den massive virkninger på androgen reseptorer hjelpe idrettsutøvere til å bygge raskere ved hjelp av Deca og med 300 mg dosering du kan potensielt være nok til en halv kort sikt syklus i en skål. Norge Deca Durabolin binder seg veldig godt inne i kroppen og skaper effektive resultater med svært lite bivirkninger. Selv om dette er en ekstremt potent steroid det har en tendens til å være langt mindre risikabelt, og er et godt startpunkt for nybegynnere å injiserbare steroider.

Deca Durabolin Pakistan til Salgs Norge

Mange brukere rapporterer også at deca vil kurere smerte i leddene fra tunge løft. Imidlertid, deca er bare en smerte lindring, er det ikke behandle problemet. Risikoen for skader er stor hvis dette faktum er oversett. Hvis du hadde smerter i leddene før deca bør du likevel være svært forsiktig. Deca Durabolin er brukt både for bulking masse og skjæring. Hvis du trenger å bulk stabelen din deca med dianabol eller testosteron. Siden deca har lav androgene egenskaper, kan det være stablet sammen med androgene steroider og fortsatt holde risikoen fra androgene bivirkninger lave. Den gevinster fra deca alene er ikke nok til å få massive gevinster. Hvis du trenger en klippe syklus winstrol ville være det riktige valget for å forfølge med. Husk at Deca Durabolin Norge må føre til at noen av vann oppbevaring, for denne grunn er lavere doser bør brukes deretter for bulking. Men dette steroidet er veldig all-round og går godt sammen med nesten hva som helst.

Deca Durabolin Pakistan Dosering Syklus

Ta legens råd før du starter behandling med dette legemidlet. De ofte anbefalte dosen er mellom 100 og 400 mg/uke. Vitenskapelige undersøkelser viser at de beste resultater kan oppnås ved inntak av 2 mg/kilo kroppsvekt. Hvis du tar en dose på mindre enn 200 mg/uke, vil du vanligvis føler bare en veldig lys anabole effekt, men dette øker med en høyere dose. Bivirkningene av dette stoffet er relativt lav med doser av 100-400 mg/uke, androgene-forårsaket bivirkninger kan finne sted. Noen av bivirkningene innebære problemer knyttet til høyt blodtrykk og en lengre tid for blodpropp, som kan føre nasal blødning, økt blødning kutt, økt produksjon av talgkjertel og akne. Noen brukere rapporterer også hodepine og seksuell overstimulering. Kvinner som tar opptil 100 mg/uke Deca Durabolin vanligvis ikke oppleve noen store problemer. Ved høyere doser androgene-forårsaket virilization symptomer kan finne sted; dypere stemme, økt vekst av kroppshår, akne, eller økt libido være noen av dem. Du bør ta disse steroider i samråd med din lege.

Pakke
Pakke 100 mg/amp.
Stoff
Stoff nandrolon decanoate

Skriv en vurdering

Note: HTML er ikke oversatt!

Rangering: Dårlig Bra

Skriv inn koden i boksen under:

Best Seller
Latest