N-Lone-D3000

Merke: Maxtreme

Varenummer: 527

Tilgjengelighet: På lager

Pris: 63,75€
Eks. Moms: 63,75€

Kjøpe Deca 200 Norge På Nett

_x000D_ _x000D_

Deca durabolin fra Norge er en av de mest populære injiserbare steroider i vår butikk. Folk ofte kalt det bare Deca. Kroppsbyggere elsker det, takket være sin aktive stoffet nandrolon decanoate, hvis unike funksjoner føre til det faktum, at Deca durabolin kan brukes i konkurransen forberedelse og i bulking sykluser, så vel. I medisin, Deca durabolin brukes for behandling av infeksjoner, brannsår og osteoporose eller brystkreft. Under forutsetning, at kroppsbygger som har et høyere inntak av proteiner, Norge Deca Durabolin garantier til ham vekst av store muskler, og få av fullkommen styrke. Det hindrer også at hans slutter seg fra smerte og påvirker positivt hans immunsystem. For det formål å få på styrke, Deca durabolin er ofte stablet med fluoxymesterone, trenbolone eller stanazolol. Hvis du foretrekker vekst av muskler, en kombinasjon med methandienone, er methenolone eller testosteron er den beste varianten.

_x000D_ _x000D_

Deca 200 til Salgs Norge

_x000D_ _x000D_

Deca 200 har store virkninger når det kommer til bygge kvalitet muskelmasse, bedre funksjonen av alle dine nerve celler, redusere østrogen aktivitet i kroppen, og øke den generelle ytelsen og styrke på treningsstudio, så vel som å forbedre din seksuelle stasjonen. Den har en lett aromatizing natur og er ikke en veldig stor årsak til negativ østrogen-basert bivirkninger. Dette er en utmerket steroid for kvinner å prøve, fordi det styrer også progesteron veldig godt. Menn med formelen bør definitivt vurdere å bruke anti-prolactine rusmidler for å unngå bivirkninger, spesielt hvis de er utsatt for bivirkninger som gyno.

_x000D_ _x000D_

Deca 200 Dosering Syklus

_x000D_ _x000D_

Deca 200 leveres i en 300 mg hetteglass og er best administrert i 400 til 600 mg doser hver uke. Disse dosene kan deles inn i to doser ukentlig eller én dose per uke. I motsetning til enkelte andre steroider forbindelser trenger du ikke å være konsekvent å injisere formel for å oppnå bedre resultater. Bare to doser per uke eller en gang i uken vil hjelpe deg å ha nok ytelse ekstrautstyr for å holde deg gående til treningsstudio og fortsette å bygge kvalitet muskel.

_x000D_ _x000D_

Deca 200 Bivirkninger

_x000D_ _x000D_

Du trenger ikke å bekymre deg om bivirkninger, fordi i motsetning til andre steroider dette har ingen effekt på leveren. Hvis du vil fortsette å arbeide på treningsstudio, du har ingenting å være redde, fordi effekten av denne medisinen kan holde opp til 4 måneder. Dette produktet er ekstremt brukt av idrettsutøvere, og kraftig anbefalt av sports medicine leger. For ikke å nevne, at Deca Durabolin Norge det er ansett for å være den sikreste steroid. Det er ekstremt effektiv, og i dag, har det også blitt populært blant kvinner som arbeider mye med å bygge opp kroppen sin. Populariteten at dette produktet er økt blant kvinner er på grunn av sin mildt androgene stoff. Kroppsbyggere kan sette deres tro på denne medisinen fordi i motsetning til testosteron denne medisinen vil ikke gi noen skader på immunsystemet. Også, vil du ikke ha problemer med knær, albuer, eller med bindevev. Så hvis du er en tung bruker steroider kan du prøve denne medisinen med tillit, fordi det ikke er noen medisinske problemer vil dukke opp.

_x000D_
Pakke
Pakke 300 mg/ml (10 ml)
Stoff
Stoff nandrolone decanoate

Skriv en vurdering

Note: HTML er ikke oversatt!

Rangering: Dårlig Bra

Skriv inn koden i boksen under:

Best Seller
Latest