Halobol

Merke: Alpha Pharma

Varenummer: 552

Tilgjengelighet: Out Of Stock

Pris: 85,00€
Eks. Moms: 85,00€

Kjøpe Halotestin Norge På Nett

_x000D_ _x000D_

Halotestin Hubei er en muntlig tatt steroid med ekstremt sterk anabole og androgene effekter. Det fører til høye gevinster på styrke, men kroppsvekt er ikke forhøyet ved bruk av Halotestin. Fra denne grunn er det misbrukt i vektløfting. I medisin er Halotestin som brukes for behandling av brystkreft og mannlig hypogonadisme. Bruk av Halotestin Hubei ikke føre til gynekomasti og overdreven vannretensjon, da dette produktet ikke konverterer ikke til østrogen i kroppen. Det er også grunnen til at det ikke føre til gevinst på vekt og er dermed utsatt for overgrep av vektløfting som ikke ønsker å krysse sin vektklasse. Det var også tilfeller, når Halotestin Norge har vært utsatt for overgrep av boksere eller spillere i Amerikansk fotball.

_x000D_ _x000D_

Halotestin til Salgs Norge

_x000D_ _x000D_

Fluoxymesterone stoffet er forløperen til methyltestosterone. Gjennom sin endringer i den kjemiske strukturen, ble gjort mye mer androgene enn testosteron. Den anabole komponent er bare litt uttalt. Basert på dens egenskaper Halotestin brukes hovedsakelig når utøveren er mer interessert i en styrke bygge opp snarere enn i en muskel gevinst. Styrkeløftere og vektløfting som må holde seg innenfor en viss vektklasse ofte bruker dette stoffet, fordi de er først og fremst interessert i en styrke gevinst uten å legge til kroppsvekt. I bodybuilding Halotestin er nesten utelukkende tatt under forberedelsen til en konkurranse. Siden stoffet er sterkt androgene, mens på samme tid aromatizing veldig dårlig, dette stoffet hjelper utøveren få en høy androgen nivå og samtidig beholde østrogen konsentrasjon lav.

_x000D_ _x000D_

Halotestin Dosering Syklus

_x000D_ _x000D_

Det er kjent at den daglige dosen til 20 mg forårsaker ikke vann oppbevaring. Under diett Halotestin Norge bidrar utøveren komme gjennom vanskelige, intens trening med økende aggressivitet. Dette er en annen grunn til at dette steroid er så populære blant styrkeløftere, vektløfting, fotballspillere og boksere. Vanlig dose Halotestin varierer fra 20 til 40 mg / dag. Kroppsbyggere er vanligvis begrenset til en dosering på 20-30 mg / dag, mens styrkeløftere bruker ofte 40 mg per dag eller mer. Den daglige dosen er vanligvis delt inn i to like doser i morgen og kveld med litt væske. Når du tar Halotestin kan utøveren oppleve en rekke ganske alvorlige bivirkninger. Kanskje er det bare Anadrol-50 og Methyltestosterone kan ha en større negativ effekt på utøveren. De som ønsker å prøve Halotestin bør begrense sin søknad perioden er 4 - 6 uker, og ikke bruke mer enn 20-30 mg daglig.

_x000D_
Pakke
Pakke 5 mg/tab. (50 tab.)
Stoff
Stoff fluoxymesterone

Skriv en vurdering

Note: HTML er ikke oversatt!

Rangering: Dårlig Bra

Skriv inn koden i boksen under:

Best Seller
Latest