Andriol Testocaps

Merke: Healing Pharma

Varenummer: 638a

Tilgjengelighet: På lager

Pris: 45,90€
Eks. Moms: 45,90€

Kjøpe Undestor Testocaps Norge På Nett

_x000D_ _x000D_ Undestor er en menneskeskapt stoffet for hormone erstatning behandling. Kroppen blir Testosteron Undecanoate inn Testosteron. Testosteron er et naturlig mannlig hormon kjent som en androgen som kontrollerer normal seksuell utvikling i menn, ligner på en naturlig forekommende steroid som testosteron. Undestor er brukt i testosteronbehandling for mannlige seksuelle problemer som for eksempel: impotens forårsaket av hormonelle lidelser, etter kastrering eller et lignende problem som kalles eunuchoidism, redusert sexlyst og nedsatt mental og fysisk aktivitet, infertilitet forårsaket av lav sperm count, bein tap forårsaket av lav hormon nivåer. Ta Testosteron Undecanoate Norge bare som anvist. Ikke ta mer av det, og ikke ta det oftere enn legen bestilt. For å gjøre dette kan øke risikoen for bivirkninger. For at denne medisinen for å fungere på riktig måte, er det viktig at du følger en diett som er høy i protein og kalorier. Hvis du har noen spørsmål om dette, sjekk med din lege._x000D_ _x000D_

Undestor Testocaps til Salgs Norge

_x000D_ _x000D_ Undestor Testocaps kan bli brukt til å lindre lav testosteron symptomer hos menn. I løpet av ufrivillig barnløshet eller mannlig overgangsalder, testosteron nivåer har en tendens til å redusere og det fører til en rekke virkninger på kroppen. Derfor, for å forhindre de negative effektene av ufrivillig barnløshet, leger vanligvis anbefaler Undestor Testocaps Norge for å hjelpe mannlige individer som lider av ufrivillig barnløshet symptomer. Stoffet øker testosteron nivået i kroppen å sikre at alle nødvendige kroppens funksjoner som er avhengig av tilførsel av hormonet testosteron er opprettholdt.

_x000D_ _x000D_ _x000D_ Siden Organon Undestor Testocaps inneholder syntetisk testosteron, det er også brukt til å øke blod testosteron. Lave nivåer av testosteron i blodet kan føre til tretthet, dårlig muskel og bein utvikling, lav libido, blant andre problemer. Derfor, i tilfelle du opplever disse symptomene, er det anbefalt at du besøker nærmeste testosteronbehandling for tester og øyeblikkelig legehjelp. Dette stoffet kan også brukes for å øke din hormon nivåer. Testosteron er svært viktig i å skape en balanse i hormon-nivåer i kroppen.

_x000D_ _x000D_

Undestor Testocaps Dosering Syklus

_x000D_ _x000D_ Undestor Testocaps må tas oralt med det morgen og kveld. Kapslene bør tas med litt væske og svelget hele uten å tygge. Hvis en ujevn antall kapsler skal tas, jo større dose bør tas i morgen. Dosering av Undestor Testocaps bør bestemmes av lege i henhold til alvorlighetsgraden av symptomene. Den første dosen er vanligvis 120-160 mg/dag i 2-3 uker. Påfølgende dosering (40-120 mg/dag) bør være basert på klinisk effekt oppnås i de første ukene av behandlingen. Generelt dose av Undestor Testocaps bør justeres i henhold til responsen av den enkelte pasient.
Pakke
Pakke 40 mg/cps. (60 cps.)
Stoff
Stoff testosterone undecanoate

Skriv en vurdering

Note: HTML er ikke oversatt!

Rangering: Dårlig Bra

Skriv inn koden i boksen under:

Best Seller
Latest