Xanavar 5mg

Merke: Lyka Labs

Varenummer: 271

Tilgjengelighet: På lager

Pris: 99,00€
Eks. Moms: 99,00€

Kjøpe Xanavar (Oxandrolone) Norge På Nett

Xanavar (Oxandrolone) ble opprinnelig laget av en Lege Raphael Pappo under den varemerkebeskyttede navn Oxandrin, som jobbet for Searle laboratorier. Han skapte Xanavar rundt 1964 for behandling av flere sykdommer, inkludert muskelsvinn. På dette punktet, anabole steroider var nesten uhørt på markedet, og han var en del av grunnleggerne av 1. få orale steroider for å treffe bodybuilding scene. Senere på, Searle ble kjøpt av Pfizer og Xanavar ble avviklet. Da AIDS-epidemien begynte i begynnelsen av 80-tallet, det var Xanavar og Anadrol (Oxymetholone) som ble resepter valg når du arbeider med muskel sløse problemer. Hvorfor? Vel, Xanavar produserer magre gevinster med svært lite vann oppbevaring, mens det øker også styrken, er dette virkelig hjulpet dem som mottar dette stoffet. Xanavar virkelig begynte å få taket på det, big time med kroppsbyggere, utøvere og rekreasjonelle steroid brukere når publikasjonen "Muscle Media 2000" (den første nasjonale magazine å snakke åpent om steroider) ga Xanavar den høyeste rating i forhold til nytte-risiko-forholdet. Magasinet gjort det punktet at Xanavar for salg Norge ga utrolige fordelene for sin svært lav giftighet, og denne "fringe" stoffet plutselig ble den mest ettertraktede av alle steroider.

Xanavar (Oxandrolone) til Salgs Norge

For den mannlige idrettsutøver, Xanavar er ikke godt egnet for off-season masse gevinster. På grunn av sin evne til å redusere SHBG og fremme utholdenhet, samt i dens evne til å fremme recovery den kan brukes til å forbedre en total syklus. Men det finnes bedre alternativer, og du vil ikke få mye av massen på grunn av Xanavar bruk. Hvis en moderat økning i størrelse er det du leter etter, kunne vi gjøre et unntak, men de fleste menn vil ikke være fornøyd med off-season Xanavar resultater. Mens det er ikke en stor steroid for mannlige off-season sykluser, det er en av de beste for kvinner. De fleste kvinner er ikke ute etter massive gevinster, og enda viktigere, kvinner vil være langt mer følsomme for Oxandrolone hormon. På grunn av det høye nivået av toleranse nytes av dette hormonet, de fleste kvinner vil ha stor nytte. Den kvinnelige utøveren bør finne off-season Xanavar Norge får å være veldig rent og av høy kvalitet natur. Som en bonus, vil hun være i stand til å opprettholde et lavere nivå av kroppsfett i løpet av hennes off-season takk til steroid forbedre metabolske effekter.

Xanavar (Oxandrolone) Dosering Syklus

Xanavar har en relativt kort levetid – ca 8 timer, og det bør tas 2 til 3 ganger daglig etter måltider dermed sikre en optimal absorpsjon av stoffet. Mannlige kroppsbyggere bruker Xanavar i doser på 50-100 mg en dag; kvinner ta en dose på 2,5-10mgs å være effektive for å fremme muskel gevinst og styrke uten den store risikoen for bivirkninger. Oxandrolon som eneste tatt steroid ikke føre til betydelige muskel vekst eller styrke. Det kan kombineres med mange steroider som Deca Durabolin, Dianabol, og de ulike testosteron forbindelser. En kombinasjon som har vist seg å være svært effektiv Xanavar og Halotestin 20 - 30 mg per dag eller Xanavar med 120-140 mcg Clenbuterol daglig. En Xanavar syklusen varierer fra 6 til 12 uker for menn med 50-100 mg per dag. En syklus som kan vare fra 6 til 8 uker for kvinner og barn. Kvinnelige brukere ofte oppnå utrolige resultater fra 5-10mgs/dag av Oxandrolone alene. En tydelig effektiv syklus ville være å bruke Xanavar per dag i de første åtte uker, etterfulgt av Testosteron Propionate, Primobolan, og Nolvadex i de følgende ukene. Xanavar har bare noen få bivirkninger, en av dem er 17-alfa-alkylerte action på leveren, men bare når det er høy dosering og excided lang tids bruk. Kvinner bør ikke ta mer enn 50-60 mg daglig, ellers kan det oppstå flere androgene-forårsaket bivirkninger som clitorial hypertrofi, akne, dyp stemme, eller økt kropp og ansikt hår vekst.
Pakke
Pakke 5mg/tab (100-fanen)
Stoff
Stoff oxandrolone

Skriv en vurdering

Note: HTML er ikke oversatt!

Rangering: Dårlig Bra

Skriv inn koden i boksen under:

Best Seller
Latest