Winibol 100

Merke: EUROPEAN PHARMACEUTICALS

Varenummer: 182

Tilgjengelighet: På lager

Pris: 89,00€
Eks. Moms: 89,00€

Kjøpe Winibol 100 Norge På Nett

Winibol 100 (Stanozolol) er en effektiv medisin, hvis det er administrert riktig. Det er viktig å vite om 2 ulike former av denne medisinen: muntlig og injeksjon. Mens Winibol 100 er ofte refererer til tabletter, Winibol 100 er ment injiserbare form av dette stoffet for intramuskulær programmet. En av egenskapene til Winibol 100 er følgende: den aktive ingrediensen som er oppløst i vann, ikke i olje. Winibol 100 (Stanozolol) kan brukes for både terapeutisk og atletisk behov. Denne medisinen kan være foreskrevet i tilfelle av anemi og arvelig type angioødem. Mens anemi er en sykdom som er kjent av mange mennesker, er det viktig å nevne hva angioødem representerer. Dette er den rask hevelse av dermis, mucosa, underhud og submucosal vev.

Winibol 100 til Salgs Norge

Først og fremst, Winibol 100 er ikke hva som er ansett som en eksepsjonell 'massen byggmester' eller bulking anabole steroider. Den kan brukes som sådan, og Winibol 100 doser kan generelt være skreddersydd for å passe slike mål, men det er generelt ikke brukes så mye for bulking formål, som det er for å kutte eller lean mass å få sykluser. Individer vil finne at de gevinster som følge av Winibol 100 bruk er gevinster som man ikke ville forvente fra den mye sterkere og tyngre bulking anabole steroider, for eksempel Dianabol, Anadrol, er Trenbolone, og så videre og så videre. Winibol 100 i seg selv har en veldig sterk anabole vurdering som omtalt i forrige introduksjon til Winibol 100-delen (minst tre ganger styrken av Testosteron), men det er generelt ikke benyttes for tunge bulking og styrke å få sykluser. Winibol 100 kan benyttes til et slikt formål, men ville kreve høyere Winibol 100 doser, eller krever bruk av andre anabole steroider stablet med det (spesielt typer som favoriserer bulking og stor styrke gevinster). Hvor Winibol 100 doser er bekymret, det er veldig viktig for leseren å huske at lavest mulig dose av anabole steroider som gir ønsket fysikk/ytelse endringer bør alltid være å foretrekke, da det er et langt tryggere praksis og mer gunstig i det lange løp. En slik måte å bruke noen anabole steroider (i dette tilfellet, Winibol 100) vil alltid resultere i at den mest effektive mulige lave nok dose til å la den ønskede gevinster, som på samme tid også viser den laveste forekomsten av bivirkninger.

Winibol 100 Bivirkninger

Stanozolol er en 17-alpha-alkylated, det er derfor for de som tar dette steroidet for en lang periode, og i høye doser, leveren toksisitet bør være en bekymring. På grunn av leveren toksisitet anbefales til de som tar dette steroid til å begrense sine sykluser til seks uker eller mindre. Hvis du har besluttet å kjøre Stanozolol for en lengre periode, bør du overvåke dine verdier leveren via blodprøve for å sikre at ingen skade oppstår. Andre bivirkninger er: akne, prostata utvidelse og forverring av mannlig mønster baldness. Som jeg sa tidligere, for å unngå dramatiske bivirkninger, dosering og tidspunkt for hjelp bør være strengt overvåket.
Pakke
Pakke 100 mg/ml. (10 ml)
Stoff
Stoff stanozolol injeksjon

Skriv en vurdering

Note: HTML er ikke oversatt!

Rangering: Dårlig Bra

Skriv inn koden i boksen under:

Best Seller
Latest