Winbol

Merke: XBS labs

Varenummer: 252

Tilgjengelighet: På lager

Pris: 129,00€
Eks. Moms: 129,00€

Kjøpe Winbol (Stanozolol) Norge På Nett

Winbol (Stanozolol) fra XBS labs representerer en syntetisk anabole steroider avledet fra testosteron, brukes først og fremst ikke for å få masse, men mer for å skaffe seg hardt og mager utseende og atletisk hastighet. Winbol fra Norge er sett på som en kutte forbindelsen. På grunn av mangel på vann oppbevaring, kan brukere med relativt lav kroppen fett kan oppnå en tørr se til deres fysikk. Winbol er ofte selges under navnet Winstrol og det anses å være et trygt valg for kvinnelige kroppsbyggere, så det kan være fått en stor mengde anabolisme for en liten androgene effekten, selv om man ikke kan unngå virilisering og masculinization selv ved lave doser. I bodybuilding stanozolol er ofte brukt sammen med andre testosteron-basert anabole steroider. Winbol er likt av mange enkeltpersoner, fordi det fører til styrke øker uten overflødig vekt-gevinst, fremmer øker i vascularity og konverterer ikke til østrogen. Det gjør heller ikke provosere overflødig vann oppbevaring, og noen ganger er antatt å ha en vanndrivende effekt på kroppen.

Winbol (Stanozolol) til Salgs Norge

Vel, først av alt, la oss først vurdere kostnaden av oral former for Winbol siden disse har en tendens til å bli mer allment tilgjengelig fra online steroid leverandører på grunn av det faktum at dette er den form at flertallet av brukerne har en tendens til å gå med. Vanligvis på grunn av det faktum at det er svært praktisk å bruke som dosene er allerede målt ut for deg. Derfor, det eneste du egentlig trenger å gjøre er å huske å ta dem når de er planlagt. Når det kommer til flytende form, for eksempel, det krever at du har til å måle opp dosen selv, og deretter injisere det. Hvis denne måler ut av doser er ikke gjort på en nøyaktig måte, kan det føre til en overdose. Stanozolol tabletter er vanligvis brukt struktur av anabole steroider Norge i markedet. En annen årsak til at Winbol er den mest populære er på grunn av det faktum at styrken av tabletter gjør det enklere å vise resultatet raskere. De fleste av Stanozolol tabletter er anbefalt som den dose på 50 mg (for menn) og 10 mg (for kvinner). Det er også verdt å vite at det er ikke så mye forskjell i hvilke typer resultater som folk ser mellom å bruke Winbol og flytende form, er det bare virkelig kommer ned til et spørsmål om personlig preferanse.

Winbol (Stanozolol) Dosering Syklus

Mannlig pleier å si doser i størrelsesorden 25-100mgs per dag som er aktuelle for å se resultater med denne steroid. Første gang brukere vanligvis administrere 50mgs per dag, og mesteparten av tiden er fornøyd med effekten. Likevel, første gang kvinnelige brukere sier at doser alt fra 5-15mgs per dag kan føre til dramatiske gevinster. På grunn av toksisitet problemer knyttet til Winbol det er som oftest anbefales at brukerne begrense sine sykluser av forbindelsen til seks uker eller mindre. Fortsatt mange brukere har overstiger denne grensen mens du kjører høye doser og har rapportert at de har liten eller ingen komplikasjoner. Hvis en person ikke bestemmer seg for å kjøre stanozolol for en lengre periode, han eller hun bør overvåke sine verdier leveren via blodprøver for å sikre at ingen permanent skade oppstår.
Pakke
Pakke 10 mg/tab. (100-fanen.)
Stoff
Stoff oral stanozolol

Skriv en vurdering

Note: HTML er ikke oversatt!

Rangering: Dårlig Bra

Skriv inn koden i boksen under:

Best Seller
Latest