Apcalis SX Oral Jelly

Merke: Indian Brand

Varenummer: 12044

Tilgjengelighet: På lager

Pris: 43,35€
Eks. Moms: 43,35€

Kjøpe Apcalis Oral Jelly Norge På Nett

_x000D_ _x000D_

Apcalis oral jelly er en resept medisin som tas oralt for behandling av erektil dysfunksjon (ED) eller impotens hos menn. Apcalis bidrar til å øke blodtilførselen til penis, og kan hjelpe menn med erektil dysfunksjon få og beholde en ereksjon som er tilfredsstillende for seksuell aktivitet. Når en mann har fullført seksuell aktivitet, blodtilførselen til hans penis reduseres, og hans ereksjon går unna. Apcalis ikke kurere erektil dysfunksjon eller øke en mann seksuell lyst. Noen form for seksuell stimulering er nødvendig for å få en ereksjon å skje med Apcalis med NORGE.

_x000D_ _x000D_

Apcalis Oral Jelly Dosering Syklus

_x000D_ _x000D_

Selvfølgelig, ikke alle kan ta tadalafil Norge. Det er visse kontraindikasjoner om administrasjon av Apcalis oral jelly. Dette hypersensitization tadalafil, og også administrasjon av legemidler som inneholder andre organiske nitrater. Man bør ta disse kontraindikasjoner mest nøye. Apcalis er ikke ment for misbruk det av kvinner og personer under 18 år. Pasienter med mild og moderat nedsatt nyrefunksjon bør ta tadalafil nøye tar tadalafil. Effekten av tadalafil til personer med alvorlig nedsatt nyrefunksjon er ikke undersøkt, så de sistnevnte bør ikke ta Apcalis oral jelly Norge. Pasienter med nedsatt lever-svikt ikke trenger spesiell tilpasning av en dose. Også det er ikke nødvendig i spesielle justering av Apcalis dosering for folk av høy alder, selv om det bør nevnes at menn over 65 år har lave tadalafil klaring. Apcalis oral jelly anbefales å tas før seksuell aktivitet, uavhengig av matinntak. Maksimal dose av Apcalis er 20mg i 36 timer. Hvis en mindre dose er nok for en mann, vil p-piller kan deles inn i 2 eller 4 deler. I tilfelle av overdose bør man umiddelbart oppsøke lege.

_x000D_ _x000D_

Apcalis Oral Jelly Bivirkninger

_x000D_ _x000D_

De vanligste bivirkningene med Apcalis er hodepine og kvalme eller en urolig mage. Den neste mest vanlige er ryggsmerter og muskel verke. Noen menn er plaget nok av Apcalis bivirkninger at de slutter å ta denne impotens narkotika. Som med alle seksuelle bedøve nettbrettet, i sjeldne tilfelle av priapisme (ereksjon som varer mer enn fire timer), forbrukere bør umiddelbart søke medisinsk hjelp for å unngå langsiktige skader. I sjeldne tilfeller, menn som tar reseptbelagte Apcalis rapportere en plutselig reduksjon eller tap av synet. En sjelden bivirkning er forbigående hukommelsestap global. Noen mennesker merker søvnløshet eller søvnvansker hvis de tar en pille senere enn midten av ettermiddagen.

_x000D_
Pakke
Pakke 20 mg/tab. (10 tab.)
Stoff
Stoff tadalafil

Skriv en vurdering

Note: HTML er ikke oversatt!

Rangering: Dårlig Bra

Skriv inn koden i boksen under:

Best Seller
Latest