Testovorin Depot-250

Merke: BM Pharmaceuticals

Varenummer: 12043

Tilgjengelighet: På lager

Pris: 24,65€
Eks. Moms: 24,65€

Kjøpe Testabol Enanthate Norge På Nett

_x000D_ _x000D_

Testabol Enanthate (Testosteron Enanthate) kan være svært effektiv for idrettsutøvere, men like effektiv i en medisinsk setting også. Dette testosteron aromatize er svært raskt, og har blitt utviklet for å behandle pasienter som lider av lavt testosteron, men har utrolig programmer for ytelse ekstrautstyr som godt. Selv små doser kan hjelpe med testosteronbehandling det er til syvende og sist større doser som er svært effektiv for å skape resultater og gevinster. Det er noen utøvere som selv velger å stable denne basen testosteron med hard-core trening og annen testosteron ester eller muntlig medisiner Norge for mer effektive resultater. Du kan begynne å se svært høy gevinst kort inn i en syklus som vil vedvare i uker på slutten. Fin del om dette Ester er at det skaper en langsom og kontrollert resultater, noe som betyr at du kan nyte lengre sykluser.

_x000D_ _x000D_

Testabol Enanthate til Salgs Norge

_x000D_ _x000D_

Testabol Enanthate er den vanligste anabole hormon, og det er ansett som den mest grunnleggende for idrettsutøvere og kroppsbyggere over hele verden. Testosteron Enanthate er både anabole og androgene og utøvere å bruke det oppdager en dramatisk økning i muskel størrelse, kroppen styrke, utholdenhet og ytelse, seksuell stasjonen og libido. Testabol Enanthate Norge er effektive i å fremme maksimal fett tap og stimulerende utvinning av skader og trening. Det forbedrer også nivåer av røde blodlegemer og muskel funksjoner. Dens bruk er assosiert med økt oksygen bæreevne og manifestere seg ved å fremme økt nitrogen retention i muskelen.

_x000D_ _x000D_

Testabol Enanthate Bivirkninger

_x000D_ _x000D_

Bivirkninger som vann oppbevaring oppstår vanligvis når du bruker Testosteron Enanthate. Gyno, økt grad av hår vekst, rygg akne, økt blodtrykk, og aggressivitet, både i treningsstudio og ut, er mulig når du bruker denne steroid. Leveren er vant til behandling av testosteron, så levertoksisitet er normalt ikke et problem, bortsett fra i svært høye doser.

_x000D_
Pakke
Pakke 250 mg/amp. (10 amp.)
Stoff
Stoff testosterone enanthate

Skriv en vurdering

Note: HTML er ikke oversatt!

Rangering: Dårlig Bra

Skriv inn koden i boksen under:

Best Seller
Latest