Testoviron-250

Merke: BM Pharmaceuticals

Varenummer: 547

Tilgjengelighet: Out Of Stock

Pris: 33,15€
Eks. Moms: 33,15€

Kjøpe Testosteron Enanthate Norge På Nett

_x000D_ _x000D_

Testosteron Enanthate Bayer er et ester av det naturlig forekommende androgen, testosteron. Det er ansvarlig for normal utvikling av mannlige kjønnskarakteristika. I tilfelle av utilstrekkelig testosteron produksjon en nesten fullstendig balanse av den funksjonelle anatomiske og psykiske symptomer på mangel kan oppnås ved å erstatte testosteron Disse linjene tydelig beskriver hva et viktig og effektivt hormonet testosteron er. En av de mange stoffer som testosteron er Testosteron enanthate. I en mann det er vanligvis brukes til å behandle hypogonadisme som følge av androgen-mangel og anemi. Overraskende, i medisinske skoler testosteron enanthate Norge er også brukt i kvinner og barn. Gutter og menn ungdom ta det som vekst terapi og kvinner ta Testosteron enanthate som en "additiv behandling for visse vekst former av brystvorter under overgangsalderen". I bodybuilding, men Testosteron enanthate er "masse bygning steroid". Uansett hva du synes om Dianabol (D-bol), Anadrol, Deca Durabolin og andre, når det kommer til styrke, muskelmasse og rask vekt gevinst, testosteron er fortsatt "King of the Road". Testosteron enanthate er en langtidsvirkende depot steroid. Avhengig av metabolisme og kroppens første hormon nivå Testosteron enanthate har en varighet av effekt av to til tre uker, slik at teoretisk veldig lange intervallene mellom injeksjonene er mulig. Selv om Testosteron enanthate er effektiv i flere uker, og det er injiseres minst en gang i uken i kroppsbygging, styrkeløft og vektløfting. Dette, for all del, gir mening siden Testosteron enanthate bayer Norge har en plasma-half-life tid i blodet av bare en uke.

_x000D_ _x000D_

Testosteron Enanthate til Salgs Norge

_x000D_ _x000D_

En annen grunn til å kjøpe testosteron enanthate Norge er at dette stoffet øker produksjonen av røde blodlegemer i kroppen. Et større antall røde blodceller i kroppen-konto for mer bærere av oksygen. Dette hjelper til med å bygge utholdenhet og brukeren føles fornyet energinivå i kroppen. Også denne steroid hjelper kroppen til å bære den intense treningsøkter og senere aids i å utvinne fra stress og belastning av den grundige øvelser. Kroppen vår inneholder satellitt celler som reparere skadede musklene; denne steroid også akselererer aktiviteten til satellitt celler som gjør kroppen restituerer raskere. Kroppsbyggere og andre idretter person også kjøpe testosteron enanthate bayer fordi det gir en generell følelse av god helse og velvære. Du kan forbedre dine prestasjoner nivå med denne steroid. Hvis du ønsker å bygge kvalitet muskler og bli kvitt kroppsfett på samme tid, bør du kjøpe testosteron enanthate fordi med sin bruk, kan du få en overlegen og muskuløs tynn kroppsbygning.

_x000D_ _x000D_

Testosteron Enanthate Bivirkninger

_x000D_ _x000D_

Testosteron er lettere aromatized i kroppen til østradiol (østrogen). Aromatase (østrogen synthetase) enzym som er ansvarlig for denne metabolismen av testosteron. Forhøyet østrogen nivå kan forårsake bivirkninger som økt vannretensjon, kroppen fett gevinst, og gynecomastia. Forhøyede nivåer av testosteron er sannsynlig å produsere androgene bivirkninger, inkludert fet hud, kviser og kropp/ansikts hår vekst. Menn med en geneti predisposisjon for hår tap (androgenetic alopecia) kan merke akselerert mannlig mønster skallet. Anabole/androgene steroider kan ha skadelige virkninger på serum kolesterol. Dette har en tendens til å redusere HDL (bra) kolesterol verdier og øke LDL (dårlig) kolesterol verdier, noe som kan forskyve HDL til LDL balanse i en retning som favoriserer større risiko for arteriosklerose.

_x000D_

Pakke
Pakke 250 mg/amp. (10 amp.)
Stoff
Stoff testosterone enanthate

Skriv en vurdering

Note: HTML er ikke oversatt!

Rangering: Dårlig Bra

Skriv inn koden i boksen under:

Best Seller
Latest