Pharma Tren E200

Merke: Pharmacom Labs

Varenummer: 12033

Tilgjengelighet: Out Of Stock

Pris: 96,90€
Eks. Moms: 96,90€

Kjøpe Trenbolone Enanthate Norge På Nett

_x000D_ _x000D_

Trenbolone enanthate er en langtidsvirkende injiserbare steroider med en stor effekt på protein metabolisme. Trenbolone er en av de mest effektive anabole forbindelser, fremme proteinsyntese, samt skape en positiv nitrogen balanse. Det er en appetitt stimulerende og forbedrer konvertering av proteiner. I laboratorietester har det blitt demonstrert at trenbolone øker protein og reduserer fett deponering. Det har vist seg å være et utmerket produkt for å fremme størrelsen og styrken i nærvær av tilstrekkelig protein og kalorier, fremmer kroppsvev bygge prosesser, og kan reversere katabolisme. På grunn av sin spesielle ester, er trenbolone enanthate langsommere fungerende enn trenbolone acetate og raskere å handle enn trenbolone hexahydrobenzylcarbonate. Basert på den molekylære strukturen, trenabol enanthate teoretisk sterkere enn både trenbolone acetat eller trenbolone hexahydrobenzylcarbonate. Trenbolone er en meget potent androgen med sterke anabole aktivitet. Det er velegnet for rask oppbygging av styrke og muskelmasse, vanligvis gir brukeren enestående resultater på relativt kort tidsperiode. Den anabole effekten av dette stoffet er ofte sammenlignet med populære bulking agenter som testosteron og Dianabol, med en svært viktig forskjell. Trenbolone ikke konverterer ikke til østrogen. Dette er faktisk en veldig unik sammensetning siden masse medisiner, nesten som regel vil aromatize (eller skape andre østrogen relaterte problemer) tungt.

_x000D_ _x000D_

Trenbolone Enanthate til Salgs Norge

_x000D_ _x000D_

Trenbolone produkter er en av de sterkeste anabole steroider på Norge-markedet. De har egenskapen til å gi svært hardt, rippet muskler som er perfekt for konkurranser i bodybuilding. Trenbolone har den egenskapen å brenne fett og slanking utøvere er i stand til å bevare sin lean vev mens du bruker det. Trenobolone øker nitrogen oppbevaring i musklene, så vel som røde blodceller. Det forbedrer også utvinningsgraden og regenerering av kroppen. Trenbolone forbindelser øke nivåer av IGF-1 og følsomheten til det, og dette påvirker sterkt med reseptorer av anti-anabole (muskel vekst hindrer) glukokortikoide hormoner. Trenbolone forbindelsene har en bindende affinitet for androgen reseptor fem ganger så høy som for Testosteron. Når metaboliseres, legemidler har effekt av økt nitrogen opptak av muskler, som fører til en økning i frekvensen av protein syntese. Det kan også ha sekundære effekter av å stimulere appetitten og redusere satsen av katabolisme. På grunn av sin virilization virkninger det bør brukes med stor forsiktighet av kvinnelige idrettsutøvere.

_x000D_ _x000D_

Trenbolone Enanthate Dosering Syklus

_x000D_ _x000D_

Denne varen har blitt strukturelt endres ettersom den ikke omfatter en 19 karbon. Dette skjemaet har en ganske kort tidsrom som det er effektivt, noe som betyr at administrering av doser er ofte nødvendig for det beste resultatet. De fleste mennesker ønsker å kjøpe injiserbare tren enanthate vil være å gjøre så, i håp om å forbedre sine resultater på en eller annen måte. I dette tilfellet, de fleste stick med 30-60 mg doser gang hver to dager. Dette produktet har vist seg å være utrolig effektiv når det kommer til kroppsbyggere får klar for en konkurranse. Det gir dem en ny-funnet hardhet og definisjon. Disse er de små detaljene som teller mot slutten av slanking fase, men for å merke dem, må du allerede være ganske mager. Resultatene fra Trenbolone Enanthate Norge kan bli sett i løpet av en måned. Dette produktet har blitt en viktig del av mange stabler med stor virkning. Det er slik en fleksibel sammensatte. Brukere kan ta det for å kutte, men de kan også oppleve enorme resultater under offseason. Sette på muskel og å styrke forbedringer er to av de viktigste prioriteringer i offseason, og dette produktet kan ha en stor innvirkning. Strukturen av trenbolone enanthate er det som gjør den så effektiv. Det fikk en fast tilkobling til androgen reseptorer som betyr at resultatene er forbedret og aromatizing trekkene er ingensteds å bli sett. Den androgene og anabole rangeringer er også høy. Det er hvorfor en så stor mengde av resultatene kan sees i en kort varighet av gangen.

_x000D_

Pakke
Pakke 200 mg/ml (10 ml)
Stoff
Stoff trenbolone enanthate

Skriv en vurdering

Note: HTML er ikke oversatt!

Rangering: Dårlig Bra

Skriv inn koden i boksen under:

Best Seller
Latest