Trenbolin (vial)

Merke: Alpha Pharma

Varenummer: 598

Tilgjengelighet: På lager

Pris: 135,15€
Eks. Moms: 135,15€

Kjøpe Finarex 200 (Testosteron Enanthate) Norge På Nett

_x000D_ _x000D_

Finarex 200 (Testosteron Enanthate) er ærlig talt en underjordisk anabole steroider. Det er veldig kraftig steroid Norge for å få permanent muskelmasse som er grunnen til at det er litt dyrt.Det er foretrukket mer enn Trenbolone Acetate på grunn av sin ester. Det er ester er lang og langsom handle slik at ester tillate en gang injeksjon per uke. Ingen ønsker å bore sin egen rumpe mye. Trenbolone Enanthate er a19-eller steroid, i likhet med Nandrolon. Den første forskjellen mellom Trenbolone er at det er en dobbel karbon obligasjon til stede på 9 og 11 posisjon på steran kjernen. Trenbolone ikke kan aromatize til østrogen heller være 5a-redusert. Det obligasjonene svært tett til Androgen Reseptor. Derfor, det er vanligvis brukt for fettforbrenning og muskelbygging av kroppsbyggere.

_x000D_ _x000D_

Finarex 200 (Testosteron Enanthate) til Salgs Norge

_x000D_ _x000D_

Finarex 200 (Testosteron Enanthate) er den mest populære foreskrevet testosteron for behandling av Hypogonadisme og mange andre sykdommer relatert til androgen-mangel. Siden dette stoffet er langvarige det kutter ned på antall injeksjoner som har til mottatt. Du kan forvente å finne alle de vanlige testosteron bivirkninger med dette stoffet, så vel som inkluderer fet hud, akne, aggressiv atferd, uønsket hårvekst, og mannlig mønster baldness. Eldre personer ofte hoppe over testosteron produkter helt og bruk en mild anabole eksempel Deca-Durabolin eller Equipoise fordi de har færre bivirkninger. Testosteron Norge er svært kraftig, og den kommer med mange sterke bivirkninger som er et resultat av konvertering av testosteron til østrogen. Disse bivirkningene kan gjøre det vanskelig å bli med Testosteron Enanthate gjennom en hel syklus. Vann oppbevaring kan bli svært synlige med dette stoffet, som påvirker definisjonen av musklene. Det kan også føre til at kroppen til å lagre overflødig fett som gjør musklene ser mindre ut enn de er.

_x000D_ _x000D_

Finarex 200 (Testosteron Enanthate) Bivirkninger

_x000D_ _x000D_

Ut av alle injiserbare steroider tilgjengelig, Finarex 200 er den som bør brukes med ekstrem forsiktighet, og bare etter massevis av forskning på bivirkninger og vanlige sykluser som har vært gjennomført. Trenbolone bivirkninger kan være veldig dårlig for mange brukere, så mye at de ikke vil bruke det til tross for sin svært positive virkninger på kropp og styrke. For det første, som Finarex 200 er så androgene, er alle bivirkninger som er sett med sterke androgener kan forventes med Finarex 200. Hvis man er utsatt for mannlig mønster baldness (MPB) enn trenbolone vil sannsynligvis hastigheten opp dette. Noen brukere finner akne på trenbolone verre enn når på noen andre steroider. Absolutt Finarex 200 er ikke anbefalt for kvinnelige brukere på grunn av sin sterke androgene egenskaper og den vanlige bivirkninger som manifesterer seg hos kvinner som bruker sterke androgener. Bivirkninger av Finarex 200 er lik de andre testosteron forbindelser. Ved siden av høy vannretensjon andre negative effekter som er lagt merke til er en til tider sterk akne og en utpreget økt aggressivitet i enkelte brukere. En aggressiv atferd kan hovedsakelig forklares med det faktum at utøvere rett og slett bruk for høy dosering av Finarex 200 og for lav dosering av de andre testosterones. Den svært alvorlig akne, men er bare forårsaket av Finarex 200. Ofte ingen purulent pustler, men mange små kviser vises slik at utøveren ser ut som om han har en allergi. Dette er ikke ment å fraråde noen, men det er et faktum at mange utøvere etter en kort tid utvikle en akne på underarmen, overarmen, skulder, bryst, rygg, og også i ansiktet sitt der, under et tidligere inntak av Sustanon eller Testosterone Enanthate, ikke manifestere seg.

_x000D_

Pakke
Pakke 250 mg/ml (10 ml)
Stoff
Stoff trenbolone enanthate

Skriv en vurdering

Note: HTML er ikke oversatt!

Rangering: Dårlig Bra

Skriv inn koden i boksen under:

Best Seller
Latest