Trenbolone 76

Merke: MALAY TIGER

Varenummer: 217

Tilgjengelighet: På lager

Pris: 20,00€
Eks. Moms: 20,00€

Kjøpe Trenbolone 76 Norge På Nett

Trenbolone 76 (Trenbolone Hexahydrobenzylcarbonate) er en av de svært kjente injactable bodybuilding kosttilskudd og dette tillegget har sterk anabole og androgene egenskaper. Dette tillegget er avledet form av testosteron. I dag, Trenbolone har blitt veldig kjent bodybuilding supplement og Hexahydrobenzylcarbonate er en ester som kontrollerer produksjonen og arbeider varighet av Trenbolone i brukernes fysikk. Normalt, Trenbolone 76 Norge er en av de langtidsvirkende bodybuilding kosttilskudd og dette tillegget har veldig god effekt på protein metabolisme. La oss ta et raskt blikk på de positive effektene av Trenbolone 76.

Trenbolone 76 til Salgs Norge

Trenbolone 76 er en av de svært effektive anabole androgene kosttilskudd. Dette tillegget utvider brukernes protein syntese og kontroller brukernes nitrogen balanse. Dette tillegget bedrer brukernes lyster system og gir dem sterke utviklet fysikk med en sterk og solid muskler. Dette tillegget bedrer brukernes utholdenhet nivå og gir dem fett gratis magen, masse styrke, solid muskler, høyere nivå av protein syntese etc. Vanligvis profesjonelle kroppsbyggere foretrekker å bruke dette tillegget for det meste siden dette tillegget som hjelper dem å oppnå sine ønskede fysikk.

Trenbolone 76 Dosering Syklus

Dosering av anabole steroider er veldig viktig, og så kjøpe Trenbolone 76 Norge er en sterk androgene stoff, Det Må håndteres med stor forsiktighet. Mer så, Tren-H bærer konsentrert styrke Som er i motsetning til andre anabole stoffer. Ett hetteglass av stoffet bærer rundt 76 mg per milliliter Som faktisk leverer av 50mg av aktiv trenbolone per hetteglass. Den generelle dose er injisert 3 ganger per måned, og en enkelt ampullen hver gang. Dette gjør at en ampullen i hver 10 dager. Høyere dose kan bli brukt 5-6 ampuller per uke er ikke veldig uvanlig. Syklusen av denne steroid generelt opphold for 8-10 uker.
Pakke
Pakke 76 mg/1,5 ml.
Stoff
Stoff trenbolone hexahydrobenzylcarbonate

Skriv en vurdering

Note: HTML er ikke oversatt!

Rangering: Dårlig Bra

Skriv inn koden i boksen under:

Best Seller
Latest